mp3de 6 Napisano 22 Marzec 2017 VA - Blisko Ciebie - Polskie Radio (2006) VA - Blisko Ciebie - Polskie Radio (2006) Gatunek / Genre: Pop , Rock Czas trwania / Time: 04:31:57 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 658 mb . Tracklista: CD 1 01. Niech m??wiÄ?, ??e to nie jest mi??o??Ä? - Olga Szoma??ska & Przemys??aw Branny 02. Ko??ysanka dla nieznajomej - Perfect 03. Obok nas - Niemen 04. Dumka na dwa serca - Edyta G??rniak, Mietek Szcze??niak 05. Bia??y latawiec - Wawele 06. Zawsze tam gdzie Ty - Lady Pank 07. Klub weso??ego szampana - Formacja Nie??ywych Schabuff 08. LubiÄ? wracaÄ? tam gdzie by??em - Zbigniew Wodecki 09. Przyjaciele po to sÄ? - Bogus??aw Mec 10. Kocham ciÄ? kochanie moje - Maanam 11. Walc szczÄ???cie - ?ucja Prus 12. Jutro mo??emy byÄ? szczÄ???liwi - Raz, Dwa, Trzy 13. Dwadzie??cia lat a mo??e mniej - Jacek Lech 14. Za m??odzi za starzy - Ryszard Rynkowski 15. Nic nie mo??e wiecznie trwaÄ? - Anna Jantar 16. Takiej drugiej nocy / Kto chce bym go kocha??a - Grzegorz Turnau, Beata Rybotycka 17. Dzie?? jeden w roku - Czerwone Gitary CD 2 01. Pr??cz Ciebie nic - Krzysztof Kilja??ski & Kayah 02. Jej portret - Bogus??aw Mec 03. Baw mnie - Gra??yna Wolszczak, Zbigniew Wodecki 04. Ba??ka - Wilki 05. Im wiÄ?cej ciebie tym mniej - Natalia Kukulska 06. SzczÄ???cie jest blisko - Andrzej Piaseczny 07. Nie p??oszcie mi??o??ci - Mietek Szcze??niak, Kayah 08. Odkryjemy mi??o??Ä? nieznanÄ? - Alicja Majewska 09. Natalie - Ryszard Rynkowski 10. Autobiografia - Perfect 11. Si??dmy rok - Andrzej Zaucha 12. Trudno nie wierzyÄ? - Raz, Dwa, Trzy 13. WindÄ? do nieba - 2+1 14. Ko??ysanka dla Joanny - Wolna Grupa Bukowina 15. Historia jednej znajomo??ci - Czerwone Gitary 16. Piosenka ksiÄ???ycowa - Varius Manx 17. Spraw m??j Bo??e - Aida CD 3 01. Bo jeste?? Ty - Krzysztof Krawczyk 02. Kiler - Elektryczne Gitary 03. Bli??ej - Andrzej Piaseczny 04. Daj mi tÄ? noc - Natalia Kukulska i Zbigniew Zamachowski 05. Do zakochania jeden krok - Andrzej DÄ?browski 06. Chod?? pomaluj m??j ??wiat - 2+1 07. Nigdy wiÄ?cej - Piotr Szczepanik 08. MiÄ?dzy ciszÄ? a ciszÄ? - Grzegorz Turnau 09. Wspomnienie - Niemen 10. Niepokonani - Perfect 11. Krakowski spleen - Maanam 12. Koncert jesienny na dwa ??wierszcze i wiatr w kominie - Magda Umer 13. Zielone wzg??rza nad SolinÄ? - Wojciech GÄ?sowski 14. C'est la vie - Pary?? z poczt??wki - Andrzej Zaucha 15. W ??????tych p??omieniach li??ci - ?ucja Prus, Skaldowie 16. Prze??yj to sam - Lombard 17. Uciekaj moje serce - Seweryn Krajewski 18. Krak??w, Piwna7 - Pod BudÄ? CD 4 01. Ch??opaki nie p??aczÄ? - T.Love 02. Kiedy?? CiÄ? znajdÄ? - Reni Jusis 03. ?šciernisko - Golec uOrkiestra 04. Czerwone korale - Brathanki 05. Zn??w jeste?? ze mnÄ? - De Mono 06. Sutra - Sistars 07. 51 - TSA 08. Zostawcie Titanica - Lady Pank 09. Do Ani - Kult 10. List do M - D??em 11. Bohema - Wilki 12. Nasze rendez-vous - Kombi 13. Kocham CiÄ? jak IrlandiÄ? - Kobranocka 14. Tylko mnie kochaj - Goya 15. Niesko??czona historia - Ewelina Flinta 16. Mia??e?? byÄ? - Brodka 17. Moja i twoja nadzieja - Hey Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach