mp3de 6 Napisano 24 Marzec 2017 50 lat TVP - Muzyczna Jedynka (2002) 50 lat TVP - Muzyczna Jedynka (2002) Gatunek / Genre: Pop , Rock Czas trwania / Time: 05:56:44 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 801 mb . Tracklista: .:: CD1 ::. 1. D??em-Naiwne pytania 2. Artur Gadowski-SzczÄ???liwego Nowego Jorku 3. Yanina-Wielkie podzielenie 4. Oddzia?? zamkniÄ?ty-Party 5. Maanam-Kocham ciÄ?, kochanie moje 6. Kayah-Fleciki 7. Obywatel GC-Nie pytaj o polskÄ? 8. Perfect-Ko??ysanka dla nieznajomej 9. Lady Pank-Zawsze tam gdzie ty 10. Wilki-Son of the blue sky 11. De Mono-KochaÄ? inaczej 12. Martyna Jakubowicz-W domach z betonu nie ma wolnej mi??osci 13. Varius Manx-Zanim zrozumiesz 14. Kasia Kowalska-Tak mi ciebie brak 15. Sztywny Pal Azji-Wie??a rado??ci 16. Breakout-Gdyby?? kocha??,hej .:: CD2 ::. 1. Lombard-Prze??yj to sam 2. Robert Chojnacki-Niecierpliwi 3. Rezerwat-Zaopiekuj siÄ? mnÄ? 4. Human-S??o??ce moje 5. Kult-Do Ani 6. Kobranocka-Kocham CiÄ? jak IrlandiÄ? 7. Piersi-Zchn zbli??a siÄ? 8. Voo Voo-Flota zjednoczonych si?? 9. TSA-51.10 10. IRA-Na zawsze 11. Aya RL-Sk??ra 12. Sexbomba-Hallo,to ja 13. Wanda i Banda-Hi FI 14. Emigranci-Na falochronie 15. Sami-Lato 2000 .:: CD3 ::. 1. Budka Suflera-Jolka 2. R????e Europy-Jedwab 3. O.N.A.-Kiedy powiem 4. Marek Jackowski-Opr??cz 5. Turbo-Doros??e dzieci 6. Kombi-Przytul mnie 7. Edyta Bartosiewicz-Sen 8. Zbigniew Ho??dys-BÄ?dziesz moja 9. Hey-List 10. Myslovitz-Ch??opcy 11. Lech Janerka-Konstytucje 12. Klauss Mitfoch-Jezu,jak siÄ? cieszÄ? 13. Tilt-RunÄ??? ju?? ostatni mur 14. Republika-?šmierÄ? w bikini 15. T.Love-Warszawa 16. FSN-Lato 17. Elektryczne Gitary-Koniec .:: CD4 ::. 1. Czerwone Gitary-P??onÄ? g??ry,p??onÄ? lasy 2. Skaldowie-Z kopyta kulig rwie 3. Trubadurzy-Znamy siÄ? tylko z widzenia 4. Happy End-Jak siÄ? masz kochanie 5. Papa Dance-Nasz Disneyland 6. Bolter-Daj mi tÄ? noc 7. Eleni-Po s??onecznej stronie ??ycia 8. 2+1-Czerwone s??oneczko 9. Niebiesko-Czarni i Wojciech Korda-Niedziela bÄ?dzie dla nas 10. Test-Przygoda bez mi??o??ci 11. Trzy Korony-10 w skali Beauforta 12. Czerwono Czarni i Kasia Sobczyk-Trzynastego 13. Zesp???? I-Rado??Ä? o poranku 14. Quorum-Ach,co to by?? za ??lub 15. No To Co-Po ten kwiat czerwony 16. Polanie-Nie wiem sam 17. Bemibek-Sprzedaj mnie wiatrowi 18. ABC-Napisz proszÄ? 19. D??amble i Andrzej Zaucha-SzczÄ???cie nosi twoje imiÄ? 20. Tercet egzotyczny-Pamelo,??egnaj .:: CD5 ::. 1. Andrzej Rybi??ski-Czas relaksu 2. Janusz Laskowski-Kolorowe Jarmarki 3. Wojciech GÄ?ssowski-Gdzie siÄ? podzia??y tamte prywatki 4. Blackout-Anna 5. Ryszard Rynkowski-Wypijmy za b??Ä?dy 6. Piotr Szczepanik-??????te kalendarze 7. Andrzej DÄ?browski-Zielono mi 8. Bogus??aw Mec-Jej portret 9. Jacek Lech-BÄ?d?? dziewczynÄ? moich marze?? 10. Nasza Basia Kochana-Za szybÄ? 11. Micha?? Burano-WezmÄ? w drogÄ? z??oty ksiÄ???yc 12. Zbigniew Wodecki-Zacznij od Bacha 13. Krzysztof Krawczyk-Parostatek 14. Irena Jarocka-Odp??ywajÄ? kawiarenki 15. Anna Jantar-Staruszek ??wiat 16. Ada Rusowicz-Za daleko mieszkasz mi??y 17. Karin Stanek-Trzysta tysiÄ?cy gitar 18. Maciej Kossowski-Wakacje z blondynka 19. Wojciech M??ynarski-Jeste??my na wczasach Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach