mp3de 6 Napisano 31 Marzec 2017 Anna Wyszkoni - Jestem Tu Nowa (2017) Anna Wyszkoni - Jestem Tu Nowa (2017) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 38:51 min Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 102 mb . Tracklista: 1 - Anna Wyszkoni - Oszukac Los 2 - Anna Wyszkoni - Nie Chce Cie Obchodzic 3 - Anna Wyszkoni - Mimochodem 4 - Anna Wyszkoni - Zanim To Powiem 5 - Anna Wyszkoni - Cisza Tak Dobrze Brzmi 6 - Anna Wyszkoni - Do Gory Nogami 7 - Anna Wyszkoni - Z Bezsennej Nocy W Jasny Dzien 8 - Anna Wyszkoni - Senne Popoludnie 9 - Anna Wyszkoni - Jestem Tu Nowa 10 - Anna Wyszkoni - Napisy Koncowe 11 - Anna Wyszkoni - Oszukac Los (Wersja Akustyczna) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach