mp3de 6 Napisano 1 Maj 2017 VA - Krok w Rock Vol 1-3 (1999) FLAC VA - Krok w Rock Vol 1-3 (1999) FLAC Gatunek / Genre: Rock , Pop Czas trwania / Time: 3 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 1,25 gb . Tracklista: Vol 1 01. "Ch??opcy z Placu Broni" - To koniec 02. "Lady Pank" - No co komu dzi?? 03. "Republika" - Telefony 04. "Ziyo" - Magiczne s??owa 05. "Skawalker" - Tylko ja i ty mamy teraz sw??j czas 06. "Mancu" - Piosenka barowa dla. 07. "Lombard" - Taniec pingwina na szkle 08. "Wilki" - Rachela 09. "Klaus Mitffoch" - Jezu jak siÄ? cieszÄ? 10. "Cytadela" - Warszawski spleen 11. "Bakszysz" - Czas 12. Izabela Trojanowska - Na bohater??w popyt mino?? 13. "Perfect" - Si??dma czytanka dla Janka 14. "Frank Rubel" - Patrycja Vol 2 01. "Republika" - Bia??a flaga 02. "Human" - S??o??ce moje 03. "DAAB" - Nie wolno 04. "Kombi" - Hotel twoich sn??w 05. Kapitan Nemo - Electroniczna cywilizacja 06. "Subway" - BiegnÄ? i plonÄ? 07. "Mancu" - DokÄ?d idziesz Jozue 08. "Lombard" - Droga pani z TV 09. "Lady Pank" - ZabiÄ? strach 10. Izabela Trojanowska - Tydzie?? ??ez 11. "Cave" - Schowam siÄ? 12. "Ch??opcy z Placu Broni" - Kiedy juz bÄ?dÄ? dobrym cz??owiekiem 13. Pawe?? Rosak - Ty i ja 14. Lech Janerka - Wyobra?? sobie 15. "BAT" - Mi??o??Ä? w oczach kobiety Vol 3 01. "Myslovitz" - Kr??tka piosenka o mi??o??ci 02. Kapitan Nemo - S??odkie s??owo 03. "Lombard" - Anka 04. Obywatel G.C. - Podr???? do ciep??ych kraj??w 05. "Ziyo" - Dwa s??o??ca 06. "Bakszysz" - Samotno??Ä? 07. "Klaus Mitffoch" - Strze?? siÄ? tych miejsc 08. "Lady Pank" - Rozbitkowie 09. "Mancu" - Na twojej ulicy 10. "Oddzia?? ZamkniÄ?ty" - Rzeka 11. "Perfect" - Z ??ycia idola 12. "Cave" - Roxanne 13. "Skawalker" - Gdyby kto?? 14. "Ich Troje" - Jeanny Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach