mp3de 6 Napisano 1 Maj 2017 VA - Jolka Jolka PamiÄ?tasz - Polskie Przeboje lat 70 & 80 (5CD) (1998) FLAC VA - Jolka Jolka PamiÄ?tasz - Polskie Przeboje lat 70 & 80 (5CD) (1998) FLAC Gatunek / Genre: Pop , Rock , Oldies Czas trwania / Time: 5 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 2,48 gb . Tracklista: "Jolka, Jolka pamiÄ?tasz... Polskie przeboje lat 70 i 80" PrzeglÄ?d Reader's Digest CD 2024 10 11 CD1: 1.P??onÄ? g??ry, p??onÄ? lasy -CZERWONE GITARY 2.WindÄ? do nieba -DWA PLUS JEDEN 3.Kiedy by??em ma??ym ch??opcem -BREAKOUT 4.Co nowego, Olgo? -ANDRZEJ I ELIZA 5.Port -TRZY KORONY 6.Sto lat czekam na Tw??j list -Irena JAROCKA 7.Od??yniesz wielkim autem -DWA PLUS JEDEN 8.Moje jedyne marzenie -Anna JANTAR 9.Jak minÄ??? dzie??? -Krzysztof KRAWCZYK 10.Co jej mog??e?? daÄ?? -Jacek LECH 11.CiÄ?gle pada - CZERWONE GITARY 12.Podaruj mi trochÄ? s??o??ca -BEMIBEK 13.Oni zaraz przyjdÄ? tu -BREAKOUT 14.California , mon amour -DWA PLUS JEDEN 15.Czas relaksu -ANDRZEJ I ELIZA 16.Tyle samo prawd, ile k??amstw - Izabela TROJANOWSKA 17.Panna pszeniczna -Halina FRÄ?CKOWIAK 18.Niech moje serce ko??ysze Ciebie do snu -Krystyna PRO??KO 19.Zegarmistrz ??wiat??a -Tadeusz WOZNIAK CD2: 1.BÄ?d?? gotowy do drogi -Halina FRÄ?CKOWIAK 2.Izolda -Zbigniew WODECKI 3.Chod??, pomaluj m??j ??wiat -DWA PLUS JEDEN 4.PamiÄ?tam Ciebie z tamtych lat -Krzysztof KRAWCZYK 5.W drogÄ? -CZERWONE GITARY 6.10 w skali Beauforta -TRZY KORONY 7.Idzie na deszcz -ANDRZEJ I ELIZA 8.Wstawaj szkoda dnia -DWA PLUS JEDEN 9.Warszawa jest smutna bez Ciebie -Jacek LECH 10.Zawsze gdzie?? czeka kto?? -Anna JANTAR 11.Byle by??o tak -Krzysztof KRAWCZYK 12.Tam, gdzie lekki wieje wiatr -Krystyna PRO??KO i Halina FRÄ?CKOWIAK 13.Wyspa dzieci -DWA PLUS JEDEN 14.Nie spoczniemy -CZERWONE GITARY 15.Rzeka dzieci??stwa -BREAKOUT 16.Smak i zapach pomara??czy -Tadeusz WOZNIAK 17.Wszystko, czego dzi?? chcÄ? - Izabela TROJANOWSKA 18.SpoczÄ?Ä? -Anna JANTAR 19.Psalm stojÄ?cych w kolejce -Krystyna PRO??KO CD3: 1.Za ostatni grosz -BUDKA SUFLERA 2.Fatamorgana '82 -URSZULA i BUDKA SUFLERA 3.Niewiele Ci mogÄ? daÄ? -PERFECT 4.Nie ma, jak szpan -KOMBI 5.Telefony -REPUBLIKA 6.Diamentowa kula -LOMBARD 7.Jedyny hotel w mie??cie -Jacek SKUBIKOWSKI 8.Dmuchawce, latawce, wiatr -URSZULA i BUDKA SUFLERA 9.Przytul mnie -KOMBI 10.Ten wasz ??wiat -ODDZIA? ZAMKNIÄ?TY 11.Giganci ta??czÄ? -BUDKA SUFLERA 12.Jezu, jak siÄ? cieszÄ? -KLAUS MITFFOCH 13.Luz-blues, w niebie same dziury -URSZULA i BUDKA SUFLERA 14.S??odkiego, mi??ego ??ycia -KOMBI 15.Szklana pogoda -LOMBARD 16.To, co mam -LADY PANK 17.Nie p??acz Ewka -PERFECT CD4: 1.Malinowy kr??l -URSZULA i BUDKA SUFLERA 2.Kr??lowie ??ycia -KOMBI 3.O jeden dreszcz - LOMBARD 4.Czas o??owiu -BUDKA SUFLERA 5.Sexy Doll -REPUBLIKA 6.Autobiografia -PERFECT 7.Hotel Twoich sn??w -KOMBI 8.Wielki odlot -URSZULA i BUDKA SUFLERA 9.Aleja gwiazd -Zdzis??awa SO?šNICKA 10.Za ka??dÄ? cenÄ? -Andrzej RYBI??SKI 11.NajpiÄ?kniejsz w klasie -Majka JE??OWSKA 12.Linia ??ycia -KOMBI 13.Powiedz ile masz lat -URSZULA i BUDKA SUFLERA 14.Gwiazdy rock and rolla -LOMBARD 15.Kombinat -REPUBLIKA 16.Ale wko??o jest weso??o -PERFECT 17.Jolka, Jolka -pamiÄ?tasz... -BUDKA SUFLERA CD5: 1.Wspomnienia z pleneru -KOMBI 2.Za ostatni grosz -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 3.Panna pszeniczna -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 4.WindÄ? do nieba -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 5.Niech moje serce ko??ysze Ciebie do snu - ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 6.Luz-blues, w niebie same dziury -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 7.Za ka??dÄ? cenÄ? -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 8.Przytul mnie -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 9.California, mon amour -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 10.Dmuchawce , latawce, wiatr -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 11.Szklana pogoda -ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 12.Malinowy kr??l - ORKIESTRA Z PRÄ?DEM 13.Cavalcado -Ryszard SYGITOWICZ 14.Taniec w s??o??cu -KOMBI Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach