mp3de 6 Napisano 1 Maj 2017 ?zy - 20 (2016) FLAC ?zy - 20 (2016) FLAC Gatunek / Genre: Pop Rock Czas trwania / Time: 2 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 750 mb . Tracklista: CD 1: ?zy 20 1. Jest nam tu dobrze 2. ??ycie jest piÄ?kne 3. Gdzie sÄ? moi przyjaciele 4. ?šwiat jest nasz 5. Czy mo??esz to dla mnie zrobiÄ? 6. Jestem taka jestem 7. Nigdy nie bÄ?dzie tak samo 8. Wszytko i nic 9. Szminka na lustrze 10. PiÄ?kniejszych chwil nie bÄ?dzie CD 2: 20 hit??w na 20 lat 1. S??o??ce dla Ciebie 2. Aniele m??j 3. Agnieszka ju?? dawno. 4. Narcyz siÄ? nazywam 5. Niebieska sukienka 6. Modlitwa - dziÄ?kujÄ? 7. Jestem jaka jestem 8. Anastazja, jestem 9. Oczy szeroko zamkniÄ?te 10. TrochÄ? wspomnie??, tamtych dni 11. Twoja, ot tak 12. W moim ??nie 13. Puste s??owa 14. Gdyby?? by?? 15. Ca??Ä? sobÄ? 16. Twoje serce 17. Zata??cz ze mnÄ?, proszÄ? 18. Kiedy nie ma w nas mi??o??ci 19. Ogr??d, naszych dni 20. Jeste?? powietrzem Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach