mp3de 4 Napisano 1 Maj 2017 VA - Diamentowa Kolekcja Disco Polo Vol.2 (2016) FLAC VA - Diamentowa Kolekcja Disco Polo Vol.2 (2016) FLAC Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 581 mb . Tracklista: 1. Weekend - Ona ta??czy dla mnie 2. Czadoman - Ruda ta??czy jak szalona 3. Bayer Full - Blondyneczka 4. Tomasz Niecik - cztery osiemnastki w moim samochodzie 5. ?obuzy - Ona czuje we mnie piniÄ?dz 6. Effect - Ona jest piÄ?kna 7. Top One - Mi??a moja 8. Mario Bischin feat. Boys - Ty i ja 9. Fanatic - Zwariowana Gocha 10. Shazza - Baja bongo 11. Mr. Dex - Baju baj 12. Stereo - Ale kochasz 13. Atlantis - Hey boys 14. Play & mix - Bia??a mewa 15. Maxim - Ciao ciao 16. Coolers feat. Mario Bischin & Norbi - Przyjaciele (Friends) [wersja od??wie??ona] 17. Model MT - Bia??a r????a 18. Masters - Serce do koperty 19. Ex-problem - Moja Mona Lisa 20. Classic - To nie przyja???? tylko mi??o??Ä? [rmx] Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach