mp3de 6 Napisano 1 Maj 2017 VA â?Ž- The Best Of Disco Polo Vol.2 (1996) VA â?Ž- The Best Of Disco Polo Vol.2 (1996) Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 157 mb . Tracklista: 01. - Milano - Bara, Bara 02. - Fanatic - ??egnaj, ??egnaj 03. - Akcent - Stary cygan 04. - Ex Problem - Jesie?? i Ty 05. - Akcent - Wspomnienie 06. - Bayer Full - Czekaj mnie dziewczyno 07. - Centrum - Ach, dziewczynki 08. - Ex Problem - Moja Mona Lisa 09. - Bingo - Zamieszkaj u mnie 10. - Tropical - Ewo 11. - Play & Mix - KochaÄ? 12. - Atlantis - Tylko Ola 13. - No Name - ?šwiat??a scen 14. - Paradise - Diana 15. - Maxel - Dziewczyna z kamienicy 16. - Toy Boys - Wojsko, wojsko Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach