Gość ZETA70 Napisano 28 Marzec 2009 Pan Prezydent RP wymknÄ??? siÄ? ochronie i niezauwa??ony opu??ci?? posiad??o??Ä? na Helu. Z??apa?? stopa i p????nym popo??udniem wylÄ?dowa?? we W??adys??awowie. Pochodzi?? trochÄ? po pla??y, wyda?? 19,50 na pamiÄ?tki w straganach na deptaku a?? zrobi?? siÄ? g??odny. Ale zobaczy??, ??e nie ma ju?? kasy. Szybko pomaszerowa?? na pocztÄ? wyma[beeep]Ä?c ksiÄ???eczkÄ? oszczÄ?dno??ciowÄ? PKO na kt??rej mia?? zado??owane ca??e 400 z??.Na poczcie okaza??o siÄ? jednak, ??e nie wziÄ??? ze sobÄ? dowodu osobistego i panienka nie chcia??a mu wyp??aciÄ? pieniÄ?dzy. TrochÄ? z??y powiedzia?? : -Przecie?? ja jestem Lech Kaczy??ski. Prezydent RP. - Ka??dy mo??e tak powiedzieÄ? odpar??a panienka z okienka - No ale jak mam pani udowodniÄ?,??e ja to ja-nie dawa?? za wygranÄ? Lechu - Hmm - pomy??la??a panienka - Wie pan, kiedy?? by?? tu Krzysztof Krawczyk i te?? nie mia?? dowodu ale za??piewa?? "parostatek" i wyp??acili??my mu pieniÄ?dze. Innym razem Adam Ma??ysz pokazywa?? jak siÄ? lÄ?duje telemarkiem i te?? uwierzyli??my mu. Mo??e i Pan jako?? nam udowodni,??e jest Pan Prezydentem . - No nie wiem - odpowiedzia?? z??y jak diabli Kaczy??ski - PrzychodzÄ? mi do g??owy same jakie?? poj***ne pomys??y..... - Oczywi??cie Panie Prezydencie - przerwa??a mu panienka - W jakich nomina??ach mam wyp??aciÄ? Panu pieniÄ?dze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach