mp3de 6 Napisano 16 Maj 2017 VA - DJ Promotion CD Pool Polska 179 (PL) (2017) VA - DJ Promotion CD Pool Polska 179 (PL) (2017) Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 148 mb . Tracklista: 1. After Party - Wciaz Na Ciebie Czekam (Radio 2. Defis & Marcin Miller - Zakochane Oczy (Radio Edit) 3. Soleo - Cos Slodkiego (Extended Mix) 4. Gesek - Imprezowy Szal (Extended Mix) 5. Andre - Bounce (Extended Mix) 6. Markus P - Wampir (Radio Edit) 7. Dobryje Grajki - Raz Dwa Try (Extended Edit) 8. Crump - Jest Piekna (Extended Edit) 9. Non Stop & Sequence - Skacz Mala Skacz (Extended DJ 10. Megustar - Tanczyc, Spiewac, Pic (Radio E 11. Jorrgus - Piekna Nieznajoma (House Remix 12. Discoboys & Discobeat - Aska Kochala Mnie (Extended Mi 13. News - Ukladanka (Radio Edit) 14. Lavers - Ta Mala Blond (Extended Mix) 15. Red Queen - Przez Ciebie Mam Zranione Serc 16. Baby Full - Wakacyjny Maly Flirt (Radio Ed 17. Smash! - Taka Idealna (Extended Mix) 18. Gentleman`s - Lubie To (Extended Mix) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach