mp3de 6 Napisano 16 Maj 2017 VA - DJ Promotion CD Pool Polska 180 (PL) (2017) VA - DJ Promotion CD Pool Polska 180 (PL) (2017) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 117 mb . Tracklista: 1. Red Lips - Bez Regul (Radio Mix) 2. Natalia Szroeder - Zamienie Cie (Radio Mix) 3. Jakub Herfort - Bo Z Dziewczynami (Radio Mix) 4. Jacek Gwiazda - Jestem Milionerem (Radio Edit) 5. Norbi - Chcemy Bawic Sie (Radio Edit) 6. Lemon - Akapit (Radio Mix) 7. Weronika Juszczak - Wiem (Radio Mix) 8. Natalia Kukulska - Piosenka O Tobie (Radio Mix) 9. Olga Przybysz - Niebo Blizej Nas (Radio Mix) 10. Olena - Idziemy Dalej (Radio Mix) 11. Mateusz Rajski - Nie (Radio Edit) 12. Jeremi Sikorski - Nieznajoma (Radio Mix) 13. Manchester - Calkiem Nowy Ja (Album Version 14. Ramona Rey - Jak Ty (Radio Mix) 15. Patty - 90% Szans (Radio Mix) 16. Monika Borzym - Zle Nawyki (Radio Mix) 17. Pod Buda - Bo Przeciez Razem (Radio Mix) 18. Adam Konkol - Nie Masz Racji (Radio Mix) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach