mp3de 6 Napisano 20 Maj 2017 Szlagier (Pono & Ero JWP & HZD Hazzidy & Szczur) - Szlagier (2017) Szlagier (Pono & Ero JWP & HZD Hazzidy & Szczur) - Szlagier (2017) Gatunek / Genre: Rap / Hip-Hop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 141 mb . Tracklista: 1. Intro (prod. Szczur) 2. Ten Tytu?? ft. DJ Falcon1 (prod. Szczur) 3. Hajs to pieniÄ?dz ft. DJ DEF (prod. Szczur) 4. Wachlarz (prod. Szczur) 5. Moje ego (prod. Szczur) 6. Czas na zmiany (prod. Szczur) 7. Zabij wÄ?tpliwo??ci ft. TMS (prod. Szczur) 8. Szlagier ft. DJ Falcon1 (prod. Szczur) 9. WschodzÄ? (prod. Szczur) 10. Ja tylko chcÄ? ft. DJ Kebs (prod. Szczur) 11. Milion (prod. Szczur) 12. ?šlady ft. DJ DEF (prod. Szczur) 13. Dawaj sos (prod. Szczur) 14. GasnÄ? ??wiat??a ft. Wilku WDZ (prod. Szczur) 15. Miliard w rozumie (Outro) (prod. Szczur) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfa_baker 3 Napisano 8 Czerwiec 2017 Szlagier (Pono & Ero JWP & HZD Hazzidy & Szczur) - Szlagier (2017) Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Tracklist: 1 - Szlagier - Intro.mp3 2 - Szlagier - Ten tytul.mp3 3 - Szlagier - Hajs to pieniadz.mp3 4 - Szlagier - Wachlarz.mp3 5 - Szlagier - Moje ego.mp3 6 - Szlagier - Czas na zmiany.mp3 7 - Szlagier - Zabij watpliwosci.mp3 8 - Szlagier - Szlagier.mp3 9 - Szlagier - Wschodze.mp3 10 - Szlagier - Ja tylko chce.mp3 11 - Szlagier - Milion.mp3 12 - Szlagier - Slady.mp3 13 - Szlagier - Dawaj sos.mp3 14 - Szlagier - Gasna swiatla.mp3 15 - Szlagier - Miliard w rozumie.mp3 Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach