mp3de 6 Napisano 26 Maj 2017 Rest Dix37 & Dudek P56 - Ja To Hip Hop (2017) Rest Dix37 & Dudek P56 - Ja To Hip Hop (2017) Gatunek / Genre: Rap / Hip-Hop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 136 mb . Tracklista: 1. Sta??o siÄ? 2. Pisze wersy 3. Bez widoku 4. Lustro 5. Rzecz nabyta 6. Kasa 7. ??yjemy 8. Ziomeczku m??j 9. JTHH 10. Ja to hip hop 11. Wow 12. Ten sam dzie?? 13. Ten sam rok 14. Szyby 15. Tak my??lÄ? 16. Mog??em 17. Attenzione 18. Cisza 19. KruszÄ? krÄ?cÄ? palÄ? (Bonus Track) 20. Tego jeszcze nie by??o (Bonus Track) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfa_baker 3 Napisano 8 Czerwiec 2017 (edytowane) Rest Dix37 & Dudek P56 - Ja To Hip Hop (2017)â?? Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Tracklist: 1. Sta??o siÄ? 2. Pisze wersy 3. Bez widoku 4. Lustro 5. Rzecz nabyta 6. Kasa 7. ??yjemy 8. Ziomeczku m??j 9. JTHH 10. Ja to hip hop 11. Wow 12. Ten sam dzie?? 13. Ten sam rok 14. Szyby 15. Tak my??lÄ? 16. Mog??em 17. Attenzione 18. Cisza 19. KruszÄ? krÄ?cÄ? palÄ? (Bonus Track) 20. Tego jeszcze nie by??o (Bonus Track) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Edytowane 7 Sierpień 2017 przez alfa_baker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach