mp3de 6 Napisano 29 Maj 2017 ?zy - The Best Of 1996 - 2006 (2CD Z??ota Edycja) (2006) ?zy - The Best Of 1996 - 2006 (2CD Z??ota Edycja) (2006) Gatunek / Genre: Pop Rock Czas trwania / Time: 2 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 229 mb . Tracklista: CD1 1. Oczy szeroko zamkniÄ?te 2. Gdyby?? by?? 3. Narcyz siÄ? nazywam 4. Opowiem wam jej historiÄ? 5. TrochÄ? wspomnie??, tamtych dni 6. Anastazja, jestem 7. Anka, ot tak 8. Niebieska sukienka 9. Pierwsza ??za 10. ?zy szczÄ???cia 11. Jestem jaka jestem 12. Przepraszam ciÄ? 13. Aniele m??j 14. Agnieszka ju?? dawno 15. Puste s??owa 16. Do zakochania jeden krok CD2 - Akustyczna: 1.Ca??Ä? sobÄ? NOWO?šÄ?!!! 2.Twoja, ot tak 3.Dla mi??o??ci 4.Imagine (z repertuaru Johna Lennona) 5.Agnieszka ju?? dawno... 6.SzczÄ???cia smak NOWO?šÄ?!!! 7. Oczy szeroko zamkniÄ?te (wersja angielska) 8. Agnieszka ju?? dawno. (wersja rosyjska) 9. Oczy szeroko zamkniÄ?te (wersja karaoke) 10. Gdyby?? by?? (wersja karaoke) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach