mp3de 6 Napisano 30 Maj 2017 Verba - Przerwana Linia ??ycia (2017) Verba - Przerwana Linia ??ycia (2017) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 156 mb . Tracklista: 1. Fa??szywa przyjaci????ko 2. Kocham CiÄ? i czekam 3. Bez Ciebie wszystko traci sens 4. Po zerwaniu 5. Friend zone 6. Teraz z TobÄ? byÄ? 7. Naiwna 8. Nieodwzajemniona mi??o??Ä? 9. Frajer 10. Niezniszczalna mi??o??Ä? 11. M??ode Wilki 13 12. Zakocha??em siÄ? nieodwracalnie 13. Nigdy wiÄ?cej 14. Wakacyjna mi??o??Ä? Bonus tracki do??Ä?czone do preorderu 15. Dlaczego mi??o??Ä? musi boleÄ? 16. Pomy??ka 17. Uwierz w siebie Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach