mp3de 6 Napisano 2 Czerwiec 2017 Patrycja Markowska - Kr??tka p??yta o mi??o??ci (2017) Patrycja Markowska - Kr??tka p??yta o mi??o??ci (2017) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 127 mb . Tracklista: 01.Adieu Monsieur 02.Nie Potrzeba Mi Nic WiÄ?cej (feat. Grzegorz Skawi??ski) 03.Lalka 04.Kochaina 05.Czy Przyjdzie Wiosna 06.By?? Spojrza?? Na Mnie (feat. Marek Dyjak) 07.LeÄ? 08.Bezustannie (feat. Ray Wilson) 09.Za Nas Dwoje 10.Zanim 11.Wyznanie (feat. Leszek Mo??d??er) 12.Nawigacja 13.MiÄ?dzy S??owami (feat. Pectus) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damior 999 Napisano 3 Czerwiec 2017 Patrycja Markowska - Kr??tka p??yta o mi??o??ci (2017) Patrycja Markowska - Kr??tka p??yta o mi??o??ci Genre: Pop Year: 2017 Source: web Audio codec: MP3 Bitrate: 320 kb/s Playtime: 00:48:06 Cover: front Size: 120 MB 1. Adieu Monsieur 3:32 2. Nie Potrzeba Mi Nic WiÄ?cej (feat. Grzegorz Skawi??ski) 3:32 3. Lalka 3:25 4. Kochaina 3:40 5. Czy Przyjdzie Wiosna 4:04 6. By?? Spojrza?? Na Mnie (feat. Marek Dyjak) 3:30 7. LeÄ? 3:08 8. Bezustannie (feat. Ray Wilson) 4:48 9. Za Nas Dwoje 3:30 10. Zanim 2:59 11. Wyznanie (feat. Leszek Mo??d??er) 4:45 12. Nawigacja 3:29 13. MiÄ?dzy S??owami (feat. Pectus) 3:44 linki: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach