mp3de 6 Napisano 3 Czerwiec 2017 VA - Klasyka Polskiej Piosenki [6CD] (1999) VA - Klasyka Polskiej Piosenki [6CD] (1999) Gatunek / Genre: Retro, Pop Czas trwania / Time: 6 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 911 mb . Tracklista: cz.1 01.Nie bÄ?d?? taki szybki Bill - Kasia Sobczyk 02.Takie ??adne oczy - Czerwone Gitary 03.Czerwony autobus - Andrzej Bogucki 04.Jeste??my na wczasach - Wojciech M??ynarski 05.Po ten kwiat czerwony - No To Co 06.Ma??y ksiÄ???Ä? - Kasia Sobczyk 07.Okularnicy - S??awa Przybylska 08.W sinÄ? dal - I.Cembrzy??ska & B.?azuka 09.Niedziela bÄ?dzie dla nas - Wojciech Korda 10.Wszystko mi m??wi, ??e mnie kto?? pokocha?? - Skaldowie 11.Ch??op ??ywemu nie przepu??ci - Kazimierz Grze??kowiak 12.Te opolskie dziouchy - No To Co 13.Wakacje z blondynkÄ? - Maciej Kossowski 14.Wr??Ä?my na jeziora - Czerwone Gitary 15.Ma??y bia??y domek - Mieczys??aw Fogg 16.G??Ä?boka studzienka - Niebiesko-Czarni 17.M??j pierwszy walc - Ada Rusowicz 18.Czy Pani mieszka sama - Jerzy Po??omski 19.Ca??a jeste?? w skowronkach - Skaldowie 20.Trzynastego - Kasia Sobczyk cz.2 01.Orkiestry dÄ?te - Halina Kunicka 02.Do zakochania jeden krok - Andrzej DÄ?browski 03.Ach co to by?? za ??lub - Quorum 04.Rado??Ä? o poranku - Grupa I 05.Wala twist - Karin Staniek 06.Piosenka jest dobra na wszystko - Kabaret Starszych Pan??w 07.Ka??demu wolno kochaÄ? - Mieczys??aw Wojnicki 08.Tango Milonga - Mieczys??aw Fogg 09.Pamietajcie o ogrodach - Jan Pietrzak 10.Anna - Blackout 11.Brunetki, blondynki - Jan Kiepura 12.Ju?? taki jestem zimny dra?? - Zbigniew Kurtycz 13.Umowi??em siÄ? z niÄ? na dziewiÄ?tÄ? - Bogdan ?azuka 14.Zakochani sÄ? w??r??d nas - Mieczys??aw Wojnicki 15.Jedziemy autostopem - Karin Stanek 16.Wio koniku - Julian Sztatler 17.Baja Bongo - Natasza Zylska 18.Medytacje wiejskiego listonosza - Skaldowie 19.Z??oty pier??cionek - Rena Rolska 20.Zegarmistrz ??wiat??a - Tadeusz Wo??niak cz.3 01.Nie zadzieraj nosa - Czerwone Gitary 02.Ch??opiec z gitarÄ? - Karin Stanek 03.O mnie siÄ? nie martw - Kasia Sobczyk 04.Dzisiaj, jutro, zawsze - Bohdan ?azuka 05.Serduszko puka w rytmie Cha-Cha - Maria Koterbska 06.Jab??uszko pe??ne sn??w - Mieczys??aw Wojnicki 07.Siedem czerwonych r???? - Tadeusz Skrzypczak 08.Ta ostatnia niedziela - Jerzy Po??omski 09.Dla Ciebie mi??y - Violetta Villas 10.Karuzela z Madonnami - Ewa Demarczyk 11.Piosenka o mojej Warszawie - Mieczys??aw Fogg 12.Spacer dzikÄ? pla??Ä? - Stan Borys 13.Pr??cz nas nie mamy nic - Stenia Koz??owska 14.Weso??y pociÄ?g - Marta Mirska 15.Cicha woda - Zbigniew Kurtycz 16.Rudy rydz - Helena Majdaniec 17.Zielone wzg??rza nad SolinÄ? - Wojciech GÄ?ssowski 18.KochaÄ? - Piotr Szczepanik 19.Augustowskie noce - Maria Koterbska 20.Nie p??acz kiedy odjadÄ? - Mieczys??aw Wojnicki cz.4 01.Bo ty siÄ? boisz myszy - Czerwone Gitary 02.Matura - Krzysztof Klenczon 03.10 w skali Beauforta - Trzy Korony 04.Parasolki - Maria Koterbska 05.Batumi - Filipinki 06.??????te kalendarze - Piotr Szczepanik 07.Gdy mi ciebie zabraknie - Ludmi??a Jakubczak 08.Napisz proszÄ? chocia?? kr??tki list - Halina FrÄ?ckowiak 09.Kiedy by??em ma??ym ch??opcem - Breackout 10.Bo we mnie jest sex - Kalina JÄ?drusik 11.Siwy w??os - Mieczys??aw Fogg 12.Pamietasz by??a jesie?? - S??awa Przybylska 13.Jesienna dziewczyna - Kalina JÄ?drusik 14.To by??y piÄ?kne dni - Halina Kunicka 15.Ca??a sala ??piewa z nami - Jerzy Po??omski 16.Anna - Stan Borys 17.Kwiat jednej nocy - Alibabki 18.Anna Maria - Czerwone Gitary 19.Brzydula i rudzielec - Maria Koterbska 20.Daj mi tÄ? noc - Bolter cz.5 01.To by?? ??wiat w zupe??nie starym stylu - Urszula Sipi??ska 02.Chod?? pomaluj m??j ??wiat - 2 plus 1 03.Przyjed?? mamo na przysiÄ?gÄ? - Trubadurzy 04.Nikt na ??wiecie nie wie - Krzysztof Klenczon 05.R??bmy swoje - Wojciech M??ynarski 06.Mi??o??Ä? ci wszystko wybaczy - Marta Mirska 07.Daj mi ??wiat - Stenia Koz??owska 08.Piosenka prawdÄ? ci powie - Rena Rolska 09.Jak ciÄ? mi??y zatrzymaÄ? - Teresa Tutinas 10.Taks??wkarz warszawski - Jarema StÄ?powski 11.Czambalalajka - Halina Kunicka 12.Znamy siÄ? tylko z widzenia - Trubadurzy 13.Pierwszy siwy w??os - Marta Mirska 14.Prze??liczna wiolonczelistka - Skaldowie 15.Bo z dziewczynami - Jerzy Po??omski 16.Kasia - Trubadurzy 17.Pamelo ??egnaj - Tercet Egzotyczny 18.GoniÄ?c kormorany - Piotr Szczepanik cz.6 01.Gdzie siÄ? podzia??y tamte prywatki - Wojciech GÄ?ssowski 02.Pod Papugami - Czes??aw Niemen 03.Kwiaty we w??osach - Krzysztof Klenczon 04.C???? wiemy o mi??o??ci - Trubadurzy 05.Historia jednej znajomo??ci - Czerwone Gitary 06.Czerwone s??oneczko - Dwa plus Jeden 07.W ??????tych p??omieniach li??ci - ?ucja Prus i Skaldowie 08.By?? taki kto?? - Kasia Sobczyk 09.Tango Andrusowskie - Jarema StÄ?powski 10.Chryzantemy z??ociste - Orkiestra uliczna z Chmielnej 11.Na prawo most, na lewo most - Irena Santor 12.Jak to dziewczyna - Jerzy Po??omski 13.M??j ch??opiec - Maria Koterbska 14.Jesienne r????e - Mieczys??aw Fogg 15.Do szczÄ???cia blisko - Stenia Koz??owska 16.Niebieska chusteczka - Jerzy Po??omski 17.Dwudziestolatki - Maciej Kossowski 18.Powiedz stary gdzie?? ty by?? - Krzysztof Klenczon 19.Gwiazda naszej mi??o??ci - Halina Kunicka 20.Karuzela - Maria Koterbska Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach