mp3de 6 Napisano 3 Czerwiec 2017 VA - O!Polskie piosenki (5CD) (1998) VA - O!Polskie piosenki (5CD) (1998) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 5 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 855 mb . Tracklista: Cd 1 01.Czes??aw Niemen i Alibabki - Dziwny jest ten ??wiat 02.Ewa Demarczyk - Karuzela z Madonnami 03.Tadeusz Chy??a - Balada o cysorzu 04.Anna German - Eurydyki ta??czÄ?ce 05.Piotr Szczepanik i Alibabki - KochaÄ? 06.Zofia Kuc??wna - Piosenka o okularnikach 07.Wojciech M??ynarski - Jeste??my na wczasach 08.Iga Cembrzy??ska - Intymny ??wiat 09.Czerwone Gitary - Takie ??adne oczy 10.Irena Santor - Powr??cisz tu 11.Jerzy Po??omski - Ca??a sala ??piewa z nami 12.Karin Stanek i Czerwono-Czarni - Ch??opiec z gitarÄ? 13.No To Co - Te opolskie dziouchy 14.Skaldowie - Ca??a jeste?? w skowronkach 15.Maryla Rodowicz - M??wi??a mu 16.Trubadurzy - Znamy siÄ? tylko z widzenia 17.Violetta Villas - Przyjdzie na to czas 18.Stan Borys - Jask????ka uwiÄ?ziona 19.Kalina JÄ?drusik - Na ca??ych jeziorach ty Cd 2: 01.Kasia Sobczyk i Czerwono Czarni - Trzynastego 02.Czes??aw Niemen - Czy mnie jeszcze pamiÄ?tasz 03.Alibabki - Kwiat jednej nocy 04.Skaldowie - Medytacje wiejskiego listonosza 05.Maryla Rodowicz - JadÄ? wozy kolorowe 06.Czerwone Gitary - Bia??y krzy?? 07.Halina FrÄ?ckowiak - Napisz proszÄ? 08.Piotr Szczepanik - ??o??te kalendarze 09.Irena Santor - Embarras 10.Marek Grechuta - Korow??d II 11.Halina Kunicka - Orkiestry dÄ?te 12.Jerzy Po??omski i Alibabki - Bo z dziewczynami 13.?ucja Prus i Skadowie - W z????tych p??omieniach li??ci 14.Andrzej Dabrowski i Partita - Do zakochania jeden krok 15.Piotr Janczerski i No To Co - Po ten kwiat czerwony 16.Jonasz Kofta - PamiÄ?tajcie o ogrodach 17.Anna Jantar i Alibabki - Najtrudniejszy pierwszy krok 18.Tadeusz Wo??niak i Alibabki - Zegarmistrz ??wiat??a 19.Irena Jarocka i Alibabki - Motylem jestem 20.Pod BudÄ? - Bardzo smutna piosenka retro Cd 3: 01.Czes??aw Niemen i Partita - Pod papugami 02.Maryla Rodowicz - Ma??go??ka 03.Skaldowie - Prze??liczna wiolonczelistka 04.Magda Umer - Koncert jesienny na dwa ??wierszcze i wiatr w kominie 05.Czerwone Gitary - Nie spoczniemy 06.Krystyna Pro??ko - Niech moje serce ko??ysze ciebie do snu 07.Krzysztof Klenczon i Trzy Korony - 10 w skali Beauforta 08.El??bieta Wojnowska i Alibabki - Zapro??cie mnie do sto??u 09.Bogus??aw Mec - Jej portret 10.Anna Jantar i Alibabki - Tyle s??o??ca w ca??ym mie??cie 11.Breakout - Posz??abym za tobÄ? 12.Danuta Rinn - Gdzie ci mÄ???czy??ni 13.VOX - Bananowy song 14.Alicja Majewska - Jeszcze siÄ? tam ??agiel bieli 15.2 + 1 - I??Ä? w stronÄ? s??o??ca 16.Krzysztof Krawczyk i zesp???? wokalny - PamiÄ?tam ciebie z tamtych lat 17.Zdzis??awa So??nicka - Julia i ja 18.Andrzej Rosiewicz - NajwiÄ?cej witaminy Cd 4: 01.Andrzej Rosiewicz - Ch??opcy Radarowcy 02.Grupa I - Rado??Ä? o Poranku 03.Grzegorz Turnau - Cichosza 04.Hanna Banaszak - W Moim Magicznym Domu 05.Ryszard Rynkowski - Wypijmy za B??Ä?dy 06.Maanam - Boskie Buenos 07.Wies??aw Go??as - W PolskÄ? Idziemy 08.Urszula i Budka Suflera - Dmuchawce Latawce Wiatr 09.Marek Grechuta i Anawa - Serce 10.Lombard - Szklana Pogoda 11.Jan Pietrzak - Czy Te Oczy MogÄ? K??amaÄ? 12.Izabela Trojanowska - Tyle Samo Prawd Ile K??amstw 13.Krzysztof Krawczyk i Alibabki - Parostatek 14.Czes??aw Niemen - Sen o Warszawie 15.Krystyna Pro??ko - Psalm StojÄ?cych w Kolejce 16.Wojciech M??ynarski - W Co SiÄ? BawiÄ? 17.Various Manx - Or??a Cie?? 18.T.Love - Wychowanie 19.Zbigniew Wodecki - Zacznij od Bacha 20.O.N.A. - Kiedy Powiem Sobie Do??Ä? Cd 5: 01.Jerzy Stuhr - ?špiewaÄ? Ka??dy Mo??e 02.Lady Pank - Mniej Ni?? Zero 03.Wojciech GÄ?ssowski - Gdzie SiÄ? Podzia??y Tamte Prywatki 04.Bollter - Daj Mi TÄ? Noc 05.Wa??y Jagielo??skie - Wars Wita Was 06.Budka Suflera - Jolka Jolka PamiÄ?tasz 07.Edyta Bartoswiewicz - Sen 08.Elektryczne Gitary - Jestem Z Miasta 09.Hey - Moja I Twoja Nadzieja 10.Edmund Fetting - Nim Wstanie Dzie?? 11.Varius Manx - Zanim Zrozumiesz 12.Grupa Q - Ach Co To By?? Za ?šlub 13.Maanam - Kocham CiÄ? Kochanie Moje 14.Edyta G??rniak - To Nie Ja 15.Grzegorz Turnau - Bracka 16.Kayah - Na JÄ?zykach 17.Krzysztof Daukszewicz - Easy Rider 18.Jacek Kaczmarski - Ob??awa 19.Jan Pietrzak - ??eby Polska By??a PolskÄ? Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach