mp3de 6 Napisano 3 Czerwiec 2017 VA - Kr??lowe Polskiej Piosenki (3CD) (2005) VA - Kr??lowe Polskiej Piosenki (3CD) (2005) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 3 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: Vbr kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 222 mb . Tracklista: CD 1 1 Hanka Ordonowna - Milosc Ci wszystko wybaczy 2 Maria Koterbska - Chico-chico 3 Marta Mirska - Pierwszy siwy wlos 4 Maria Koterbska - Serduszko puka w rytmie cha-cha 5 Rena Rolska - Zloty pierscionek 6 Tercet Egzotyczny - La paloma 7 Maria Koterbska - Augustowskie noce 8 Marta Mirska - Zachodni wiatr 9 Stenia Kozlowska - Procz nas nie ma nic 10 Maria Koterbska - Karuzela 11 Kalina Jedrusik - Jesienna dziewczyna 12 Natasza Zylska - Baja bongo 13 Maria Koterbska - Parasolki 14 Rena Rolska - Piosenka prawde Ci powie 15 Maria Koterbska - Brzydula i rudzielec 16 Natasza Zylska - Kasztany 17 Kasia Sobczyk - O mnie sie nie martw CD 2 1 Alibabki - Tango zalotne przelec mnie 2 Anna German - Tanczace Eurydyki 3 Kalina Jedrusik - Bo we mnie jest seks 4 Joanna Rawik - Po co nam to bylo 5 Ada Rusowicz - Duzy blad 6 Kasia Sobczyk - Nie badz taki szybki Bill 7 Alibabki - Dom w malwy malowany 8 Helena Majdaniec - Rudy rydz 9 Ada Rusowicz - Za daleko mieszkasz mily 10 Filipinki - Batumi 11 Alibabki - Kwiat jednej nocy 12 Kasia Sobczyk - Maly ksiaze 13 Anna German - Nasza sciezka 14 Helena Majdaniec - Jutro bedzie dobry dzien 15 Alibabki - Kapitanskie tango 16 Filipinki - Do widzenia, profesorze 17 Kasia Sobczyk - Trzynastego CD 3 1 Dwa Plus Jeden - A Ty sie smiej 2 Karin Stanek - Chlopiec z gitara 3 Tercet Egzotyczny - Pamelo, zegnaj 4 Violetta Villas - Jestem taka, a nie inna 5 Lucja Prus i Skaldowie - W zoltych plomieniach lisci 6 Karin Stanek - Wala twist 7 Slawa Przybylska - Ciao, ciao Bambino 8 Sami - Stokrotka to ja 9 Tercet Egzotyczny - O, Izabelo 10 Teresa Tutinas - Jak Cie mily zatrzymac 11 Dwa Plus Jeden - Czerwone sloneczko 12 Karin Stanek - Jedziemy autostopem 13 Bemibek - Podaruj mi troche slonca 14 Violetta Villas - Oczy czarne 15 Karin Stanek - Trzysta tysiecy gitar 16 Tercet Egzotyczny - Przebacz mi, mamo 17 Bemibek - Sprzedaj mnie wiatrowi Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach