Uplinker mp3de Opublikowano 3 Czerwca 2017 Uplinker Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 VA - PamiÄ?tajmy o Osieckiej - Kolekcja okularnik??w (2016) FLAC VA - PamiÄ?tajmy o Osieckiej - Kolekcja okularnik??w (2016) FLAC Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 2 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: LOSSLESS Ca??kowity rozmiar / Total Size: 893 mb . Tracklista: CD1 Katarzyna Nosowska - Na ca??ych jeziorach ty Piotr Rogucki - Uciekaj moje serce Patrycja Markowska i Grzegorz Markowski - Gadu Gadu Stanis??aw Soyka - Tango Warszawo Ewa Bem - M??j pierwszy bal Grzegorz Turnau - DziÄ?kujÄ? za list Mela Koteluk - ?šwiat Ordonki Monika Dryl - Wielka woda Katarzyna Lassak - JarzÄ?bino, jarzÄ?bino Anna Ozner - Piosenka o okularnikach Natalia Sikora - Na zakrÄ?cie Katarzyna Zieli??ska - Ballada o Chmielnej Anna Smo??owik - Nalej mi wina Marcin Januszkiewicz - Cyrk nocÄ? Klementyna Umer - Bossa Nova do poduszki Pawe?? Ruszkowski - Zielono mi Anna Serafi??ska, Janusz Szrom - Kto tak ??adnie kradnie Jakub Blokesz - Kiedy?? by??em stary Tomasz Ste??czyk - Kiedy mnie ju?? nie bÄ?dzie CD2 Hash Cookie - Na weso??o Joanna Kucharczyk - Ulice wielkich miast Edyta Wilk - Fili??anka kawy Agata Ro??ankowska - Bukiecik fio??k??w Joanna Ole?? - To miasto jest jak p??omie?? Kaja Ka??mierczyk - Nienaumy??lnie Joanna P??onka - Cyrk nocÄ? Justyna Grzywaczyk - Ach panie, panowie Nika Lubowicz - Sprytna i wybitna Joanna Ewa Zaw??ocka - Raz w ??yciu karnawa?? Weronika Kowalska - SiedzÄ? w M??awie Judyta Nowak - To wszystko z nud??w Matylda DamiÄ?cka - Piosenka piÄ?knej nieznajomej Agata G??ral - Nad WarszawÄ? Natalia Lesz - Jedni piszÄ? wiersze pi??rem Emilia Hamerlik - Na brzozowej korze Karolina Micor - Moja ballada Magdalena Krzywda - Nie ??a??ujÄ? Agata Zakrzewska - Niepok??j Karolina Michalik - ??ywa woda Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Has??o: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi