mp3de 6 Napisano 4 Czerwiec 2017 Piotr Bukartyk - O zgubnym wp??ywie wy??szych uczuÄ? (2017) Piotr Bukartyk - O zgubnym wp??ywie wy??szych uczuÄ? (2017) Gatunek / Genre: Rock Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 171 mb . Tracklista: 01. O przyja??ni 02. Tylko o nas 03. Niech sobie ??pi 04. Leje wieje 05. ?ajdak i ??winia 06. Teraz ci zap??acÄ? 07. Piosenka sp????nionego na kolacjÄ? 08. Tusz do rzÄ?s 09. Nawet mam ju?? ten dom 10. Ten sam punkt 11. O jak mi brak Bonus Track 12. My??lÄ? o Tobie Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfa_baker 3 Napisano 8 Czerwiec 2017 Piotr Bukartyk - O zgubnym wp??ywie wy??szych uczuÄ? (2017) Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Tracklist: 01. O przyja??ni 02. Tylko o nas 03. Niech sobie ??pi 04. Leje wieje 05. ?ajdak i ??winia 06. Teraz ci zap??acÄ? 07. Piosenka sp????nionego na kolacjÄ? 08. Tusz do rzÄ?s 09. Nawet mam ju?? ten dom 10. Ten sam punkt 11. O jak mi brak Bonus Track 12. My??lÄ? o Tobie Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach