mp3de 6 Napisano 8 Czerwiec 2017 VA - Dru??yna Mistrz??w 4: Moc Motywacji (Deluxe) (2017) VA - Dru??yna Mistrz??w 4: Moc Motywacji (Deluxe) (2017) Gatunek / Genre: Jazz .. Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 135 mb . Tracklista: 1. Bosski - Zawsze Dobra Passa (prod. Bngrski) 2. Bosski & Toony - IdÄ? Na Trening (prod. Bngrski) 3. Bosski & Agresywna Masa - IdÄ? Na Ca??o??Ä? (prod. DJ Zel) 4. Bosski - Arnold (prod. Bngrski) 5. Bosski & Dudek P56 - Nie Jestem Idea??em (prod. Bngrski) 6. Bosski - Daj Sobie SzansÄ? (prod. Bngrski) 7. Bosski & HZOP - Strach Rodzi OdwagÄ? (prod. Bngrski) 8. Bosski - Unosi Mnie Wiara (prod. DJ Zel) 9. Bosski - DajÄ? Bana (prod. S.S.Z.) 10. Bosski - Motywacji Raper (prod. Bngrski) 11. Bosski & Krzychu WWS - Niesie Mnie Pasja (prod. Bngrski) 12. Bosski & Arkadio & Anatom - Tw??j Duch (prod. Bngrski) 13. Bosski & Arkadio - Drzazgi W Oczach (prod. Webster) 14. Bosski & Krzychu WWS - Anio??y I Demony (prod. Bngrski) 15. Bosski - Skazany Na Ruch (prod. Bngrski) 16. Bosski & Pih - Sportowa Dama (Remix) 17. Bosski & Paluch - Jakie ??ycie Bez Sportu? (Remix) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach