mp3de 6 Napisano 17 Czerwiec 2017 Bas Tajpan - Boso, Ale W Ostrogach (2017) Bas Tajpan - Boso, Ale W Ostrogach (2017) Gatunek / Genre: Rap / Hip-Hop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 302 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 108 mb . Tracklista: 1. Ja jestem 2. ??yj 3. Dooko??a ??wiat 4. Dzieci 5. Wiem dok??adnie 6. Akcja bezpo??rednia 7. Boso, ale w ostrogach 8. Rzeka 9. RÄ?ka rÄ?kÄ? myje ft. K??ak 10. Przes??odzili reggae od ??rodka 11. I [beeep] ft. Bob One 12. Trzy ??yczenia 2017 13. Jestem ponad tym Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach