mp3de 6 Napisano 17 Czerwiec 2017 VA - Disco Dance Club Vol. 5.2 (PL) (2017) VA - Disco Dance Club Vol. 5.2 (PL) (2017) Gatunek / Genre: Dance , Disco-Polo Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 252 kbps avg Ca??kowity rozmiar / Total Size: 143 mb . Tracklista: 1. Power Play - Co Tu Sie Dzieje (Extended Mix) 4:13 2. Doxxx and Dance 2 Disco - Czarodziejka Snow 2017 (Radio 3:16 Edit) 3. ToMasz - Hemoglobina (Radio Edit) 3:30 4. Andre - Bounce (Extended Mix) 3:37 5. Szula - Uwierz, Ze Ja (Extended) 5:17 6. Spike - Daje Tobie Swoja Milosc (Radio Edit) 4:02 7. Yzzy and Sequence - Pierwszy Raz (Radio Edit) 3:33 8. Synu - Zakrecone Love (Radio Edit) 3:39 9. Defis and Marcin Miller - Zakochane Oczy (Radio Edit) 3:22 10. Markus P - Wampir (Radio Edit) 3:33 11. Dobryje Grajki - Raz Dwa Try (Extended) 5:00 12. Cassel - Ona Ma To Cos (Extended) 3:51 13. Jagoda and Brylant - Przyjdz Do Mnie Dzis (Radio Edit) 3:40 14. Casandra - To Moj Styl (Extended) 4:25 15. Rozrabiaki - Seicento (Extended Club Mix) 4:08 16. Trax - Na Zawsze Razem (Radio Edit) 3:35 17. Taste - Pokochaj Mnie (Extended) 5:32 18. Bayer Full - Jedno Niebo (Latino Dance Remix) 3:40 19. Norbi - Chcemy Bawic Sie (Radio Edit) 3:11 Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach