mp3de 6 Napisano 18 Czerwiec 2017 Piaseczny I Krajewski - Na Przek??r Nowym Czasom Live (2009) FLAC Piaseczny I Krajewski - Na Przek??r Nowym Czasom Live (2009) FLAC Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: LOSSLESS Ca??kowity rozmiar / Total Size: 473 mb . Tracklista: 1. Na przek??r nowym czasom (5:41) 2. Rysowanie Tobie (4:52) 3. Gdybym nie zdÄ???y?? (4:44) 4. SzczÄ???cie jest blisko (4:05) 5. Uciekaj moje serce (4:00) 6. Kiedy mnie ju?? nie bÄ?dzie (4:11) 7. Anna Maria (4:03) 8. Remedium (4:33) 9. Nie jeste?? sama (4:09) 10. Trzecia mi??o??Ä? ??agle (3:48) 11. Ko??ysanka dla okruszka (3:51) 12. ...i jeszcze (3:30) 13. Chod??, przytul, przebacz (4:49) 14. Nie spoczniemy (4:56) 15. Niebo z moich stron (5:36) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach