mp3de 6 Napisano 18 Czerwiec 2017 VA - Agnieszka Osiecka - Sze??Ä? Ocean??w - Ocean Popielaty (2015) VA - Agnieszka Osiecka - Sze??Ä? Ocean??w - Ocean Popielaty (2015) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 136 mb . Tracklista: 1 - Kalina Jedrusik - Moj Pierwszy Bal.mp3 2 - Maryla Rodowicz - Ja z Podrozy.mp3 3 - Skaldowie - Ksiezyc we Wlosy.mp3 4 - Skaldowie - Rodzi Sie Ptak.mp3 5 - Skaldowie - O Przydatnosci Duszy w Zyciu Ptasim.mp3 6 - Skaldowie - Piosenka o Zyciu Ptasim.mp3 7 - Maryla Rodowicz - Jeszcze Zima.mp3 8 - Wanda Warska - Nikomu Nie Zal Pieknych Kobiet.mp3 9 - Ludmila Jakubczak - Dwie Szklaneczki Wina.mp3 10 - Iza Zajac - Pieniadze na Bilet.mp3 11 - Kalina Jedrusik - Ja Nie Chce Spac.mp3 12 - Lucja Prus - Dookola Noc Sie Stala.mp3 13 - Janusz Szrom - Uciekaj Moje Serce.mp3 14 - Tomasz Stenczyk - Co Kazdy Chlopiec Wiedziec Powinien.mp3 15 - Andrzej Dabrowski - Zielono Mi.mp3 16 - Ewa Bem - Kolega Maj.mp3 17 - Lucja Prus - Jarzebino_ Jarzebino.mp3 Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach