mp3de 4 Napisano 20 Czerwiec 2017 VA - Diamentowa Kolekcja Disco Polo Vol.4 (2017) FLAC VA - Diamentowa Kolekcja Disco Polo Vol.4 (2017) FLAC Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: LOSSLESS Ca??kowity rozmiar / Total Size: 556 mb . Tracklista: 1. Czadoman - Roze??miana 2. Sensual - Smakuj Mnie Do Woli 3. Pudzian Band - Dzi?? Bawimy SiÄ? 4. After Party - Moja WyjÄ?tkowa 5. Cord - Kapturek 6. Baflo - Idealna 7. Cayra - Daj Mi Siebie 8. Zero - Bania U Cygana 9. Magda Femme - Zr??b Mi Dobrze 10. Eratox - Dziewczyna Ze ZdjÄ?cia 11. Looks - Oddaj Me Sny 12. Fanatic - Ty Jeste?? SzczÄ???ciem 13. Stereo - Olka Demolka 14. Jagoda - ?ap Marzenia 15. Diskorolka - Mam Dla Ciebie Pokemona 16. M. Jay - Poka??Ä? Ci Poka??Ä? 17. Basta - Dla Ciebie Co Chcesz 18. Reflex - Oszala??em 19. Selfie - Raz Na G??rze, Raz Na Dole 20. Haj Lajf - Jeste?? Boska (Ty Dobrze O Tym Wiesz) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach