EX DS Team gibson1965 Opublikowano 3 Lipca 2017 EX DS Team Opublikowano 3 Lipca 2017 Davies Norman Boze igrzysko Okladka/Screeny: Opis: Co ciekawe, w zwiazku ze swoimi zainteresowaniami o historii Polski czytalem naprawde duzo, jednak zaden rodowity Polak nie potrafil tak jej ujac jak to zrobil Norman Davies. Ksiazka jest niesamowita. Po przeczytaniu ksiazki uwazam, ze autor rozumie wiele wiecej niz wszyscy historycy razem wzieci. Nie umniejszam tu roli historyk??w Polskich, ale tak trafnych wniosk??w, jesli chodzi o historie Polski jak Davies nie ma nikt. Powinna byc to pozycja obowiazkowa dla kazdego Polaka i powinno sie ja czytac zamiast wszystkich nudnych podrecznik??w do historii, z kt??rych ja musialem sie uczyc. Zakoncze swoja opinie takim stwierdzeniem : Jesli chcesz znac historie Polski czytaj polskich autor??w, jesli chcesz ja zrozumiec i pokochac czytaj Daviesa. Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
alfa_baker Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Norman Davies - Bo??e Igrzysko lektor: profesjonalny czyta: Ksawery Jasie??ski wielko??Ä? ca??o??ci: 1.60 GB czas: 63:48:33 bitrate: 54, 64 kbps rodzaj kompresji: zip zawarto??Ä? uploadu: mp3 wersja jÄ?zykowa: PL BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi