mp3de 6 Napisano 5 Lipiec 2017 Akcent - Przekorny Los (2016) FLAC Akcent - Przekorny Los (2016) FLAC Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 438 mb . Tracklista: 1. Przez Twe Oczy zielone 2. Przekorny Los 3. SzczÄ???liwa Gwiazda 4. Dziewczyna ze snu 5. BiorÄ? urlop od Ciebie 6. Nam nie mog??o udaÄ? siÄ? 7. Ostatni klaps 8. Ta??czÄ?ca w deszczu 9. Czemu jeste?? taka dziewczyno 10. Kochana wierzÄ? w mi??o??Ä? 11. W sercu mi graj 12. Czekam ma??a na TwÄ? mi??o??Ä? 13. Ty mi skrad??a?? wszystko 14. Prawdziwa mi??o??Ä? to Ty Bonus Track: 15. Przez Twe Oczy zielone (Ballada) 16. Prawdziwa mi??o??Ä? to Ty (Dziemian & Maromaro) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damior 999 Napisano 6 Lipiec 2017 Akcent - Przekorny Los (2016) Akcent - Przekorny Los Genre: Disco Polo Year: 2016 Source: web Audio codec: FLAC Bitrate: lossless(Folder.auCDtect) Playtime: 00:59:54 Cover: front,back Size: 418 MB 1. Przez twe oczy zielone 3:42 2. Przekorny los 3:18 3. SzczÄ???liwa gwiazda 3:56 4. Dziewczyna ze snu 3:52 5. BiorÄ? urlop od ciebie 3:44 6. Nam nie mog??o udaÄ? siÄ? 3:59 7. Ostatni klaps 3:56 8. Ta??czÄ?ca w deszczu 3:47 9. Czemu jeste?? taka dziewczyno 3:41 10. Kochana wierzÄ? w mi??o??Ä? 3:33 11. W sercu mi graj 3:25 12. Czekam ma??a na TwÄ? mi??o??Ä? 3:52 13. Ty mi skrad??a?? wszystko 3:29 14. Prawdziwa mi??o??Ä? to Ty 3:39 Bonus 15. Przez twe oczy zielone (Ballada) 4:10 16. Prawdziwa mi??o??Ä? to ty (Dziemian & Maromaro) 3:51 linki: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach