mp3de 6 Napisano 8 Lipiec 2017 VA - Polski Rock The Best (2011) VA - Polski Rock The Best (2011) Gatunek / Genre: Rock Czas trwania / Time: 2 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 128-320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 396 mb . Tracklista: CD1: 1. Prze??yj to sam (live) 2. Malinowy Krol 3. Na falochronie 4. Jedwab 5. Jolka, Jolka - Pamietasz.. 6. Zaopiekuj Sie Mna 7. Baranek 8. Kocham Cie 9. Autobiografia 10. Luz-Blues, W Niebie Same Dziury 11. Chlopcy 12. Wolnosc Slowa 13. Baska 14. Ten Wasz Swiat 15. Kolysanka Dla Nieznajomej 16. Mniej ni?? zero 17. Makumba 18. Halo to ja 19. Tyle chcialem Ci daÄ? 20. Sk??ra CD2: 21. Banalny 22. Szklana Pogoda 23. W zyciu piekne sa tylko chwile 24. Dmuchawce, Latawce, Wiatr 25. Party 26. Czerwony jak ceg??a 27. Wo??anie przez ciszÄ? 28. Nie Placz Ewka 29. Telefony 30. Agnieszka 31. Ch??opaki nie p??aczÄ? 32. Kolorowe Jarmarki 33. Caluj mnie 34. Takie Tango 35. Zawsze tam gdzie Ty 36. S??odkiego Mi??ego ??ycia 37. Moja i twoja nadzieja 38. konik na biegunach 39. Kocham Cie Jak Irlandie 40. Koniec Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach