mp3de 6 Napisano 8 Lipiec 2017 VA - RMF FM Najlepsza Muzyka Po Polsku (4CD) (2007) VA - RMF FM Najlepsza Muzyka Po Polsku (4CD) (2007) Gatunek / Genre: Pop / Rock Czas trwania / Time: 4 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 750 mb . Tracklista: CD 1: 01. Niepokonani - Perfect 02. Ba??ka - Wilki 03. Pr??czcz Ciebie Nic - Krzysztof Kilia??ski feat. Kayah 04. KochaÄ? Inaczej - De Mono 05. ??a??ujÄ? - Ewelina Flinta 06. Opr??cz (B??Ä?kitnego Nieba) - Golden Life 07. Sen - Edyta Bartosiewicz 08. Kiedy Powiem Sobie Do??Ä? - Ona 09. Wa??ne - Tabb Mezo feat. Kasia Wilk 10. Prawie Do Nieba - Robert Chojnacki/Andrzej Piaseczny 11. Co Ty Tutaj Robisz? - Elektryczne Gitary 12. Moja I Twoja Nadzieja (Acoustic) - Hey 13. Tylko Mnie Kochaj - Goya 14. Kocham CiÄ? Kochanie Moje - Maanam 15. Dotyk - Edyta G??rniak 16. Prywatka - Oddzia?? ZamkniÄ?ty 17. Pieprz I S??l - Kasia Kowalska 18. Bo Tutaj Jest Jak Jest - Borysewicz & Kukiz 19. Wszystko SiÄ? Mo??e ZdarzyÄ? - Anita Lipnicka 20. Kiedys Cie Znajde - Reni Jusis CD 2: 01. Pokolenia - Kombii 02. Dlaczego Nie - Kasia Kowalska 03. Dzi?? Ju?? Wiem - Urszula 04. Tego Chcia??am - Ania 05. Lato - Formacja Nie??ywych Schabuff 06. Czerwone Korale - Brathanki 07. Prawy Do Lewego - Kayah & Bregovicz 08. O Ela! - Ch??opcy Z Placu Broni 09. Jedwab - Ro??e Europy 10. Na Jednej Z Dzikich Pla?? - Rotary 11. Ch??opaki Nie P??aczÄ? - T Love 12. Jak ZapomnieÄ? - Jeden Osiem L feat. Live 13. Aicha - Magma 14. 12 ?ez - Sylwia Wi??niewska 15. Dziewczyny LubiÄ? BrÄ?z - Ryszard Rynkowski 16. Im Wiecej Ciebie Tym Mniej - Natalia Kukulska 17. Pozw??l ??yÄ? - Gosia Andrzejewicz 18. Dziewczyna Szamana - Justyna Steczkowska 19. Wie??a Rado??ci, Wie??a Samotno??ci - Sztywny Pal Azjii 20. M??wiÄ? Ci ??e - Tilt CD 3: 01. Piosenka KsiÄ???ycowa - Varius Manx 02. Sacrum - Tabb Mezo feat. Kasia Wilk 03. Chcia??em ByÄ? - Krzysztof Krawczyk 04. SiedzÄ? I My??lÄ? - Beata Kozidrak 05. ??ycie Jak Poemat - Szymon Wydra I Carpe Diem 06. PotrafiÄ? KochaÄ? - Kasia Cerekwicka 07. ZakrÄ?cona - Reni Jusis 08. Jej Czarne Oczy - Ivan & Delfin 09. TrochÄ? Ciep??a - Gosia Andrzejewicz 10. Za Jeden U??miech Tw??j - Sumptuastic 11. KroplÄ? Deszczu - Gabriel Fleszar 12. Szansa - Virgin 13. Z Ka??dym Twym Oddechem - Stachursky 14. To Nie Ja By??am EwÄ? - Edyta G??rniak 15. O Sobie Samym - Robert Gawli??ski 16. ?za Na RzÄ?sie/Mi SiÄ? TrzÄ?sie - Maryla Rodowicz 17. Agnieszka - ?zy 18. Lepszy Model - Kasia Klich 19. Z G??Ä?bi Duszy - Andrzej Piaseczny 20. Do Nieba, Do Piek??a - Blue Cafe CD 4: 01. Stacja Warszawa - Lady Pank 02. Ten - Brodka 03. Killer - Elektryczne Gitary 04. Autobiografia - Perfect 05. Sk??ama??am - Edyta Bartosiewicz 06. Teksa??ski - Hey 07. D??aga - Virgin 08. Bezczas - Szymon Wydra & Carpe Diem 09. Or??a Cie?? - Varius Manx 10. Nasze Rendez-Vous - Kombii 11. Urke - Wilki 12. Narcyz - ?zy 13. RunÄ??? Ju?? Ostatni Mur - Tilt 14. Na Sen - Urszula 15. Cichosza - Grzegorz Turnau 16. Na D??oni - Anna Maria Jopek 17. Gdy ZgasnÄ? ?šwiat??a - Patrycja Markowska 18. Supermanka - Kayah 19. Nobody - Kasia Kowalska 20. Obud?? SiÄ? - Oddzia?? ZamkniÄ?ty Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach