mp3de 6 Napisano 8 Lipiec 2017 VA - RMF FM Najlepsza Muzyka Po Polsku 2 (4CD) (2008) VA - RMF FM Najlepsza Muzyka Po Polsku 2 (4CD) (2008) Gatunek / Genre: Pop / Rock Czas trwania / Time: 4 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 752 mb . Tracklista: CD 1: 01. Feel - Jest Ju?? Ciemno 02. Kombii - ?šlad 03. T.Love - Warszawa 04. Kasia Kowalska - Prowad?? Mnie 05. Lady Pank - Zawsze Tam Gdzie Ty 06. Yugopolis & Kukiz - Miasto Budzi SiÄ? 07. Myslovitz - D??ugo??Ä? D??wiÄ?ku Samotno??ci 08. Big Day - W Dzie?? GorÄ?cego Lata 09. Artur Gadowski - SzczÄ???liwego Nowego Yorku 10. Patrycja Markowska - ?šwiat SiÄ? Pomyli?? 11. Wilki - Na Zawsze I Na Wieczno??Ä? 12. Szymon Wydra & Carpe Diem - Jak Ja Jej To Powiem 13. Kasia Cerekwicka - Na Kolana 14. De Mono - Zn??w Jeste?? Ze MnÄ? 15. 2+1 - Chod??, Pomaluj M??j ?šwiat 16. Ryszard Rynkowski - Za M??odzi Za Starzy 17. ?ukasz Zagrobelny - ??ycie Na Czekanie 18. Varius Manx - Zamigota?? ?šwiat 19. Stanis??aw Soyka - Tolerancja 20. 2Maryla Rodowicz I S??awek Uniatowski - BÄ?dzie To Co Musi ByÄ? CD 2: 01. Janusz Radek I Ma??gorzata Markiewicz - Psalm Dla Ciebie 02. Krzysztof Krawczyk - Tylko Ty, Tylko Ja 03. Robert Chojnacki & . - Niecierpliwi 04. Goya - Smak S????w 05. Maciej Silski - Gdy Umiera Dzie?? 06. Lady Pank - Tacy Sami 07. Kayah - Testosteron 08. Perfect - Nie P??acz Ewka 09. Anita Lipnicka - Historia Jednej Mi??o??ci 10. Hey - Zazdro??Ä? 11. Agnieszka W??odarczyk - Zawsze By??am 12. Kukiz I Piersi - Ca??uj Mnie 13. Kobranocka - Kocham CiÄ? Jak IrlandiÄ? 14. T.Love - I Love You 15. Kombii - Ju?? Ci Nie WybaczÄ? 16. Daab - Ogrodu Serce 17. Doda - Katharsis 18. Stachursky - Jedwab 19. Brodka - Mia??e?? ByÄ? 20. Maanam - WyjÄ?tkowo Zimny Maj CD 3: 01. Edyta Bartosiewicz - Jenny 02. Urszula - Rysa Na Szkle 03. Wilki - Eli Lama Sabachtani 04. Ira - Londyn 8:15 05. Reni Jusis - Magnes 06. Robert Chojnacki & . - Budzikom ?šmierÄ? 07. Borysewicz/Kukiz - Je??li Tylko Chcesz 08. 2+1 - WindÄ? Do Nieba 09. Kasia Kowalska - Antidotum 10. Szymon Wydra & Carpe Diem - Teraz Wiem 11. Mietek Szcze??niak/Edyta G??rniak - Dumka Na Dwa Serca 12. De Mono - Siedem Dni 13. Makowiecki Band - Miasto Kobiet 14. Budka Suflera - Za Ostatni Grosz 15. Ryszard Rynkowski - Wypijmy Za B??Ä?dy 16. Gabriel Fleszar - Kto Panem, Kto S??ugÄ? 17. Elektryczne Gitary - Co Powie Ryba? 18. Natalia Kukulska - Piosenka ?šwiat??oczu??a 19. Anna Maria Jopek - Na D??oni 20. Gosia Andrzejewicz - Wstawaj Szkoda Dnia CD 4: 01. Stachursky & In-Grid - I Love 02. Chlopcy Z Placu Broni - Kocham CiÄ? 03. ?ukasz Zagrobelny - Nieprawda 04. Myslovitz - Sprzedawcy Marze?? 05. Patrycja Markowska - Drogi Kolego 06. ?zy - Oczy Szeroko ZamkniÄ?te 07. Mafia - ImiÄ? Deszczu 08. Olga Szoma??ska I Przemys??aw Branny - Niech Wszyscy M??wiÄ? 09. Reni Jusis - Kilka Prostych Prawd 10. Marcin Rozynek - Si??acz 11. Maryla Rodowicz - ?atwopalni 12. Kasia Kowalska - To Co Dobre 13. P??delsi - Wolno??Ä? S??owa 14. Yugopolis & Kobra - W Oczy PatrzeÄ? Mi. 15. Universe - Tacy Byli??my 16. Hey I Edyta Bartosiewicz - Moja I Twoja Nadzieja 17. Virgin - Znak Pokoju 18. Kombi - S??odkiego Mi??ego ??ycia 19. Robert Gawli??ski - Nie Sta??o SiÄ? Nic 20. Elektryczne Gitary - To Ju?? Jest Koniec Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach