mp3de 5 Napisano 15 Lipiec 2017 Kapela G??role - Ta??czmy do rana (2016) Kapela G??role - Ta??czmy do rana (2016) Gatunek / Genre: Biesiada , Folk Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 138 mb . Tracklista: 01.Ta??czmy do Rana 02.Gdzie Jeste?? Kochany 03.Kie S??onko 04.Wr??Ä?my do Tych Chwil 05.Serce Podpowiada Mi 06.Jo Jest Ch??opiec 07.We?? Mnie Ch??opce 08.TÄ?sknota 09.Niech SiÄ? RozejdÄ? Smutki 10.Nase Banowanie 11.Jasie??ku Graj 12.Mam w Sobie Maj 13.Nad Potokiem JarzÄ?bina 14.Synek 15.R????a 16.Spodoba??o Mi SiÄ? 17.Zielono Polana 18.A Cyje To Konie 19.S??oneczko na Niebie Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach