Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• EX DS Team
Opublikowano

Larssen Erik Bertrand

Bez lito??ci

Okladka/Screeny:

289a640a592c59dcc3d33049a9cafad6.png

Opis:

"Nie wa??ne co robisz, bÄ?d?? najlepszy." To mantra powtarzana przez Larssena w tej niesamowitej ksiÄ???ce. Autor daje Ci przydatne narzÄ?dzia, ??eby?? sta?? siÄ? lepszÄ? wersjÄ? siebie samego. Larssen pomaga Ci spojrzeÄ? na ??ycie z dystansu i tak pokierowaÄ? swymi uczuciami, aby zaczÄ?Ä? my??leÄ? inaczej. KsiÄ???ka zmotywuje CiÄ? do tego, aby przekraczaÄ? swoje granice i poka??e, ??e nie ma lito??ci, je??li chodzi o Tw??j w??asny rozw??j.

"Bez lito??ci" r????ni siÄ? od innych ksiÄ???ek o samorozwoju. Opowiada ona wspania??Ä? historiÄ? o ma??ym ch??opcu, kt??ry by?? wiele lat ofiarÄ? bullingu, wiecznym przegranym, a kt??ry jednak chcia?? czego?? wiÄ?cej od ??ycia i swojej przysz??o??ci. DziÄ?ki tej ksiÄ???ce mo??esz uczestniczyÄ? w podr????y Larssena, podczas kt??rej stawa?? siÄ? coraz silniejszÄ? i odnoszÄ?cÄ? sukcesy osobÄ?. Autor opowiada w niej, jak radziÄ? sobie z komplikacjami i pokazuje jak ma??e modyfikacje mogÄ? zmieniÄ? Twoje ??ycie.

Wszyscy w Norwegii kupili tÄ? ksiÄ???kÄ?. Biznesmeni, najlepsi sportowcy, studenci i sfrustrowane gospodynie domowe, poniewa?? Larssen mo??e pom??c im wszystkim. Wielu wielkich sportowc??w i biznesmen??w u??ywa jego metod dziÄ?ki, kt??rym siÄ?ga po swoje cele i marzenia. Spotkasz niekt??rych z nich w tej ksiÄ???ce, i r??wnie?? otrzymasz specyficzne rady i narzÄ?dzia, kt??re pomogÄ? Ci tak??e to osiÄ?gnÄ?Ä?.

Poznaj metodÄ? najbardziej fenomenalnego trenera mentalnego w Norwegii!

Zastanawiasz siÄ?, jak uwolniÄ? sw??j potencja?? i osiÄ?gaÄ? wyniki, kt??rych siÄ? po sobie nie spodziewasz? Trener mentalny Erik Bertrand Larssen sprawia, ??e rekiny biznesu, najlepsi norwescy sportowcy i zupe??nie zwykli ludzie osiÄ?gajÄ? swoje cele, zar??wno w ??yciu codziennym jak i zawodowym. Jego metoda odnosi sukces, raz za razem.

"Z??ama?? kod Heddy w zaledwie dwadzie??cia minut. Najbardziej efektywny trening mentalny jakiego kiedykolwiek do??wiadczy??am".

- Hedda Berntsen

"Ucz siÄ? od Bertranda. Ja siÄ? uczÄ?".

- Petter Northug Jr

"Bertrand pom??g?? mi wyznaczyÄ? cel tak klawy, ??e a?? co?? siÄ? we mnie odmieni??o. I bardzo podoba mi siÄ? ta przemiana".

- Martin Johnsrud Sundby, biegacz narciarski

"To, co jest niezwyk??e w pracy z Bertrandem to fakt, ??e on sprawia, ??e ludzie zmieniajÄ? swoje zachowanie. I w og??le nie ma siÄ? poczucia, ??e potrzeba do tego jakiej?? ofiary".

- Adam Ikdal, szef "Boston Consulting Group" w Norwegii

"Bertrand ca??y weekend s??a?? mi kr??tkie, motywujÄ?ce smsy. Bardzo mi pomog??y, a ja nabra??am pewno??ci, ??e jako?? sobie poradzÄ?".

- Silje Nergaard, wokalistka jazzowa i autorka piosenek

Opis uploadu:

This is the hidden content, please

Download: