alfa_baker Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Erich Fromm - O sztuce mi??o??ci lektor: profesjonalny czyta: Tomasz Marzecki wielko??Ä? ca??o??ci: 282 MB czas: 05:06:46 bitrate: 128 kbps rodzaj kompresji: rar zawarto??Ä? uploadu: mp3 wersja jÄ?zykowa: PL BRAK DANYCH NAPRAWCZYCH Opis: O SZTUCE MI?O?šCI nie prezentuje ani teorii osobowo??ci ani teorii popÄ?d??w. KsiÄ???ka ta ma byÄ? przede wszystkim doradcÄ? pomocnym w rozwa??aniach kwestii jak ??yÄ?. "Mi??o??Ä?, jak jÄ? rozumie Fromm, to tyle uczucie, ile spos??b zaanga??owania wobec bytu, ??wiata w og??lno??ci, wobec spo??ecze??stwa w dialogu, jakim jest dzia??anie publiczne, praca, tw??rczo??Ä?. ZwiÄ?zek erotyczny, mi??o??Ä? dziecka, mi??o??Ä? braterska czy rodzicielska, przyja???? - by??yby to w tym rozumieniu przypadki o szczeg??lnych barwach i znacznej intensywno??ci uczuciowej, przypadki owego nieustajÄ?cego porywu. Tak rozumiejÄ?c mi??o??Ä?, Fromm zapewnia, ??e jest ona sztukÄ?, kt??rej mo??na siÄ? nauczyÄ?." Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się
Rekomendowane odpowiedzi