mp3de 5 Napisano 23 Wrzesień 2017 Krzysztof Trebunia-Tutka, Tymon Tyma??ski - Zb??jnickie (2017) Krzysztof Trebunia-Tutka, Tymon Tyma??ski - Zb??jnickie (2017) Gatunek / Genre: G??ralskie,Rock, Jazz Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 124 mb . Tracklista: 1. Stojom na zdradzie 2. Ka wysokie g??ry 3. Dzisiok tak tu smutno 4. S??onecko 5. Moja mi??o frejerecka 6. Wysoko w turnicach 7. Dlo Hanicki serce 8. Ej, m??j mi??y Janicku 9. Dezertery 10. Ocy 11. Muzykanci zagrojcie 12. Ona w g??rze 13. Miku??as, Miku??as 14. Ponad Janosika Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach