mp3de 6 Napisano 23 Wrzesień 2017 VA - DJ Promotion CD Pool Polska 187 (2017) VA - DJ Promotion CD Pool Polska 187 (2017) Gatunek / Genre: Disco-Polo , Dance Czas trwania / Time: 1cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 255 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 133 mb . Tracklista: 01. Playboys - Chodz Kochanie (Extended Mix) (4:06) 02. Norbi feat. Robert Rozmus - Materacci (Radio Edit) (3:20) 03. Gesek & D-Bomb - Wakacje W Stegnie (Extended Mix) (4:53) 04. Cliver - Dla Mnie Jestes Doskonala (Extended Mix) (4:12) 05. Megustar - Bania (Extended Mix) (4:33) 06. Kordian - Serce Pragnie (Radio Edit) (3:22) 07. Lamaro - Gwiazda (Radio Edit) (3:13) 08. Marioo - Beza Malinowa (Extended Mix) (5:53) 09. Soleo - Ewa Z Bananowego Drzewa (DJ Sequence Remix) (3:16) 10. Vice Versa - Bum Bum (Extended Mix) (4:42) 11. Focus - Ona Wie (DJ Sequence Extended Remix) (4:18) 12. M-Power - A Ja Ide Dalej (Extended Mix) (3:47) 13. Lancer - Bawie Sie (Radio Edit) (3:36) 14. Magik Band - Serduszko (Radio Edit) (3:34) 15. Boyfriend - Typiara (Extended Mix) (4:27) 16. Sennsi - Jagoda Chodz Na Loda (Extended Mix) (4:54) 17. Nokaut - Zlap Mnie Za Reke (Radio Edit) (3:12) 18. Newx - Tobie Noce I Dnie (Radio Edit) (3:21) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach