mp3de 6 Napisano 29 Wrzesień 2017 Olek - To Tylko Freestyle (2017) Olek - To Tylko Freestyle (2017) Gatunek / Genre: Rap / Hip-Hop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 101 mb . Tracklista: 1. Pizza (prod. Olek) 2. Nie wiem (prod. Olek) 3. Dla mnie (prod. Olek) 4. Film ft. Frosti Rege, Pikers (prod. Olek) 5. Nocturnal Animals (prod. MVZR) 6. Wampir (prod. Martine) 7. Tacy sami ft. Young Igi (prod. Olek & Szymon Budzisz) 8. Lotnisko (prod. Olek) 9. Replay ft. Belmondoe, Malik Montana (prod. Micha?? Graczyk) 10. Nie m??w, ??e mnie znasz ft. Planbe (prod. Olek & Moody Scrag) 11. Super Mario Bros. Freestyle2 ft. Kamzel (prod. Fly Melodies) 12. GaragePunkFreestyle (prod. Olek) 13. Szybciej (prod. Olek) 14. Dobra (prod. Olek) 15. Pech (prod. Olek) 16. Dior (prod. Olek & Feliepe) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach