EX DS Team gibson1965 Opublikowano 30 Września 2017 EX DS Team Opublikowano 30 Września 2017 Luter S??awomir Odkryj swojÄ? potÄ?gÄ? Okladka/Screeny: Opis: Pe??na gwarancja tego, ??e staniesz siÄ? silniejszy i pewniejszy siebie. â??Audiobook â??zawieraâ?? 34 sesje przemiany mentalnej i Ä?wiczenia uzdrawiajÄ?ce, motywujÄ?ce, kreujÄ?ce przysz??o??Ä?, zamykajÄ?ce trudnÄ? przesz??o??Ä?, itp. â??KupujÄ?c goâ?? zaoszczÄ?dzisz tysiÄ?ce z??otych i wiele lat czasu poszukiwa?? skutecznych rozwiÄ?za??. Znam b??l ludzi, ktâ????rzy zmagajÄ? siÄ? z problemami ??ycia osobistego i natury finansowej, czy zawodowej. Sam wywodzÄ? siÄ? z takiego ??rodowiska, kt??re zainstalowa??o mi wewnÄ?trznÄ? niemoc, brak poczucia w??asnej warto??ci, nie??mia??o??Ä? czy s??abÄ? wiarÄ? w siebie. Jednak to prze??ama??em. Dokona??em osobistej przemiany bez pomocy specjalist??w, coach??w, psycholog??w i terapeut??w. Pokona??em siebie! Stworzy??em nowÄ? to??samo??Ä? i silniejszÄ? osobowo??Ä?. Jakie to ma znaczenie? Bo jako nieliczny w tym kraju, uczÄ? czego co dozna??em na sobie i do??wiadczy??em osobi??cie. Nie jestem ""wyszkolony"" - jestem po prostu autentyczny, naturalny, prawdziwy bez masek. Dla wielu os??b, kt??rym ??ycie nie da??o wykszta??ciÄ? w sobie wewnÄ?trznych zasob??w potrzebnych do rozwiÄ?zywania problem??w wystÄ?pujÄ?cych w ??yciu osobistym i pracy, ten trening przemiany wewnÄ?trznej to idealne narzÄ?dzie, a w zasadzie jedyna szansa w takich pieniÄ?dzach aby dostaÄ? skuteczne narzÄ?dzie przemiany wewnÄ?trznej. W sesjach mentalnych zawarte sÄ? programy rozwojowe, kt??re pobudzajÄ? i od??wie??ajÄ? wewnÄ?trzne si??y kszta??tujÄ?ce ??wiadome i szczÄ???liwe ??ycie. â??Audiobook zawiera twarde Ä?wiczenia mentalne do ca??kowitej zmiany postrzegania siebie i swoich mo??liwo??ci, do odbudowania swojego poczucia w??asnej warto??ci. 34 mentalne sesje to kompletne programowanie umys??u nowe my??lenie, nowe postrzeganie siebie. Treningi to sesje mentalne, wzmacniajÄ?ce: pewno??Ä? siebie wewnÄ?trznÄ? motywacjÄ? uzdrawianie relacji wybaczania prze??amywanie barier budowanie poczucia w??asnej warto??ci budowanie zdrowej samooceny instalowanie silnej wewnÄ?trznej pewno??ci siebie sesje mocy wewnÄ?trznej os??abianie stresu i niepokoju zamykanie negatywnej przesz??o??ci inne Treningi omijajÄ? ??wiadomo??Ä? i operujÄ? bezpo??rednio na p??aszczy??nie pod??wiadomej. Wiele z nich zawiera podk??ady muzyczne wzmacniajÄ?ce przekaz. Szukasz prawdziwych przeamian wewnÄ?trznych? Szukasz sposobu na pokonanie wewnÄ?trznych barier? To zainwestuj w ten program szkoleniowy teraz i zmie?? swoje ??ycie. Dasz radÄ? sam, bez drogich i nieskutecznych ""cud metod"", super event??w i ""najlepszych ko??czy""co wyciÄ?gnÄ? od ciebie tysiÄ?ce z??otych. Zadajesz sobie pytanie nadal - Dlaczego mam to kupiÄ?? Bo ja Ci daje gwarancjÄ?, autorytet, s??owo, serce i pewno??Ä? ??e nie masz w tym kraju za du??o wyboru, ani narzÄ?dzi w takich obszarach finansowych, oraz tak skutecznych metodoligii. Opis uploadu: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Download: This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi