mp3de 5 Napisano 7 Październik 2017 Monika Borzym - Jestem Przestrze?? (2017) Monika Borzym - Jestem Przestrze?? (2017) Gatunek / Genre: Jazz Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 115 mb . Tracklista: 01.Intro (Agnieszka Gli??ska) 02.Przestrze?? 03.MuszÄ? to zrobiÄ? 04.Bardzo smutna rozmowa nocÄ? (feat. Wojciech Waglewski) 05.Jestem nape??niona mi??o??ciÄ? 06.Wszystkie chwyty dozwolone 07.PÄ?kam ze ??miechu 08.Ogniotrwa??y u??miech 09.Czternastoletnia sanitariuszka my??li zasypiajÄ?c 10.Cz??owiek i stonoga 11.Jak g??upi pies 12.SzukajÄ?c sensu Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach