mp3de 4 Napisano 7 Październik 2017 Bednarek - Jestem (2012) FLAC Bednarek - Jestem (2012) FLAC Gatunek / Genre: Reggae Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 323 mb . Tracklista: 01. Think About Tomorrow 02. Jestem sobÄ? 03. ?šwiatu brakuje troski 04. Keep On Tryin 05. Dni kt??rych jeszcze nie znamy 06. Salut! 07. Chod?? ucieknijmy 08. Dla Ciebie 09. Revolution 10. Jest takie miejsce 11. Fly Away 12. Nie chcÄ? wyje??d??aÄ? stad 13. Cisza Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach