mp3de 6 Napisano 7 Październik 2017 Popek & Sobota & Matheo - Trzech Kr??li (Limited Edition) (2017) FLAC Popek & Sobota & Matheo - Trzech Kr??li (Limited Edition) (2017) FLAC Gatunek / Genre: Rap / Hip-Hop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: FLAC Bitrate: Lossless Ca??kowity rozmiar / Total Size: 415 mb . Tracklista: 1. Co ode mnie chcesz? 2. Tron pasuje mi 3. Oda do pr????no??ci 4. Dom 5. Czego sercu nie ??al. ft. Piotrek ?šwiderski 6. Na rozstaju dr??g ft. Dawidzior HTA 7. Z biegiem czasu 8. Bajka ft. Rootzmans 9. M??j ??wiat 10. Prawda czy fa??sz 11. To co moje jest 12. Nigdy nie m??w nigdy 13. Jeszcze jeden raz (Bonus Track) 14. Nigdy nie m??w nigdy (P.A.F.F. Remix) 15. Bajka (Melo.Kids Remix) 16. To co moje jest (SHIMZ Remix) 17. Z biegiem czasu (Doych Remix) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach