mp3de 6 Napisano 14 Październik 2017 Violetta Villas - The Best - Ja jestem juz taka (2006) Violetta Villas - The Best - Ja jestem juz taka (2006) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 185 mb . Tracklista: 1 - Violetta Villas - Laleczka.mp3 2 - Violetta Villas - List do matki.mp3 3 - Violetta Villas - W Lewinie kolo Kudowy.mp3 4 - Violetta Villas - Ja spiewam piosenki.mp3 5 - Violetta Villas - Melancholia.mp3 6 - Violetta Villas - Szczescie (Bonheur).mp3 7 - Violetta Villas - Oczy czarne.mp3 8 - Violetta Villas - Pocalunek ognia.mp3 9 - Violetta Villas - Jak w serenadzie.mp3 10 - Violetta Villas - Przyjdzie na to czas.mp3 11 - Violetta Villas - Miloscia znow zyje (Those were the days).mp3 12 - Violetta Villas - Ja jestem juz taka.mp3 Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach