mp3de 6 Napisano 27 Październik 2017 TPS & Dack - Cisza Przed BurzÄ? (2017) TPS & Dack - Cisza Przed BurzÄ? (2017) Gatunek / Genre: Rap / Hip-Hop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 148 mb . Tracklista: 01.Nie widzisz tego co ja?! (prod. Flame) 02.?ap wiatr w ??agle (prod. Flame) 03.Cisza przed burzÄ? ft. Murzyn ZDR (prod. Flame) 04.Nieznane miejsca (prod. Czacha) 05.Za to ??e jeste?? (prod. Flame) 06.Nie znasz mnie (prod. Flame) 07.I co dalej (prod. Flame) 08.Jeste??my inni (prod. Flame) 09.Ja i moje ??ycie (prod. Milionbeats) 10.Kilka g??Ä?bszych wdech??w (prod. Flame) 11.Gdy nie ma Ciebie (prod. Flame) 12.A jak ft. Boro (prod. Tytuz) 13.Co jest wami ft. Wieszak ZDR (prod. Flame) 14.KruszÄ? i krÄ?cÄ? (prod. Milionbeats) 15.Nie ma si??y ft. Dobo ZDR (prod. Flame) 16.Dzieci nadziei ft. Dudek P56, INKG (prod. Flame) 17.Nieraz (prod. Dechu) 18.Nic poza tym ft. WNP (prod. Flame) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach