FAMIX 20 Napisano 11 Listopad 2017 Witam wszystkich gorąco. Mam na imie Sebastian. Pochodze z miasta Merkury. Jak widać jestem nowy ale za to dobry i nie pokorny :haha: Mam 28 lat i od niedawna uploaduje filmy i mam nadzieje że tu dla mnie moje posty się znajdą dla was. :D Podnosze 180Kg na klate. :evil: Jestem elektornikiem oraz Dj-em. :yojizp0: No to wszystko? bo jeszcze uznacie że jestem dzieckiem neo :haha: Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bl@ck 15887 Napisano 11 Listopad 2017 Witaj FAMIX ,elektroniczny Dj-u o muskularnej klacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Listopad 2017 Witaj kolego pisz du??o post??w/temat??w czekamy na nie i baw siÄ? z nami dobrze. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dark Messiah 24285 Napisano 11 Grudzień 2017 Witamy, fajnie że dołączyłeś do naszej społeczności. Czekamy na kolejne tematy/ posty. Baw się dobrze na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach