mp3de 6 Napisano 18 Listopad 2017 VA - Top 20 - Najlepsze Hity Disco Polo Vol. 1 (2016) VA - Top 20 - Najlepsze Hity Disco Polo Vol. 1 (2016) Gatunek / Genre: Disco-Polo Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 184 mb . Tracklista: 1 - Joker _ Sequence - Aparatka 2 - Magda Niewinska - Swiruska 3 - Playboys - Nasza Noc 4 - ZaNoZa - Razi Dwa (Toca Bass Remix) 5 - Joker _ Sequence - Piekna i Szalona 6 - Solaris - Szmaragdy i Diamenty (SebastianM Remix) 7 - Mirage - Moje Serce Zakochane 8 - Adam Chrola - Szukam Tej Jedynej 9 - Toledo - Zakochajmy Sie 10 - Marcin Siegienczuk - Tak Sie Bawi Szlachta 11 - Mejk - Dotknij Mnie (Boom 16 Remix) 12 - Gesek - Zakochac Sie 13 - Marcin Siegienczuk - Bedzie Dobrze Pieknie Bedzie Jeszcze 14 - Effect - Ona Jest Piekna 15 - Bogdan Borowski - Dzien z Toba 16 - Mejk - Tancze z Nim do Rana 17 - Power boy - Ubrana we Wstyd 18 - Preludium - Zycie Bez Zasad 19 - NoN StoP - Szukam Zony (Ja Szalony) 20 - Drezdenko Kubas - W Gore Rece Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach