mp3de 6 Napisano 3 Grudzień 2017 Majka Je??owska - Bajkowo (2017) Majka Je??owska - Bajkowo (2017) Gatunek / Genre: Pop Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 94 mb . Tracklista: 01.Dodaj cukru ??y??eczkÄ? (A Spoonfull Of Sugar) 02.Rytm d??ungli (Jungle Rythm) 03.Kolorowy wiatr (Colours Of The Wind) 04.Tej historii bieg (Tale As Old As Time) (feat. Andrzej Piaseczny) 05.Ty druha we mnie masz (You've Got A Friend In Me) 06.PracowaÄ? bÄ?dzie l??ej (Happy Working Song) 07.Na morza dnie (Under The Sea) 08.Jeste?? do mnie podobny (Shoulder To Shoulder) 09.UwierzyÄ? pragnÄ? w ??wiÄ?ta (I Do Believe In Christmas) 10.When You Wish Upon A Star 11.Tylko tyle wiem (All I Know) Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach