gibson1965 112 Napisano 7 Grudzień 2017 Kristoff Jay Nibynoc Okladka/Screeny: Opis: W swiecie, gdzie trzy slonca prawie nigdy nie zachodza, poczatkujaca morderczyni wstepuje do szkoly dla zab??jc??w, planujac zemste na osobistosciach, kt??re zniszczyly jej rodzine. C??rka powieszonego zdrajcy, Mia Corvere, ledwie uchodzi z zyciem po nieudanej rebelii jej ojca. Samotna i pozbawiona przyjaci??l ukrywa sie w miescie wzniesionym z kosci martwego boga. Scigaja ja senat i dawni towarzysze jej ojca. Jednakze jej dar rozmawiania z cieniami doprowadza ja do drzwi emerytowanego zab??jcy i otwiera przed nia przyszlosc, jakiej nigdy sobie nie wyobrazala. Szesnastoletnia Mia zglebia teraz tajniki fachu u najbardziej niebezpiecznych zab??jc??w w calej Republice â?? w Czerwonym Kosciele. W salach Kosciola czeka ja wiele zdrad i pr??b, a porazka oznacza smierc. Jesli jednak przetrwa inicjacje, zostanie przyjeta w poczet wybranc??w Pani od Blogoslawionego Morderstwa i znajdzie sie o krok blizej tego, czego naprawde pragnie. Opis uploadu: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach