gibson1965 112 Napisano 12 Grudzień 2017 Glukhovsky Dmitry Tekst Okladka/Screeny: Opis: "Odebra??e?? mi przysz??o??Ä?. Ja zabiorÄ? ci twojÄ?". Smartfon sta?? siÄ? kopiÄ? zapasowÄ? twojej duszy. Backupem ??ycia. PamiÄ?ciÄ? masowÄ? dla naj??ywszych wspomnie??. To w nim zapisujesz swoje u??miechniÄ?te selfie i nim nagrywasz chwile szczÄ???cia. W skrzynce odbiorczej trzymasz e-maile od matki i ca??Ä? biznesowÄ? korespondencjÄ?, kulisy twojej pracy. Historia przeglÄ?darek to wyczerpujÄ?ca lista twoich aktualnych zainteresowa??. A SMS-y i wiadomo??ci w komunikatorach to twoje mi??osne wyznania, po??egnania, k????tnie przy rozstaniach, zdjÄ?cia pokus i ??wiadectwa grzech??w, ??zy, pretensje i ??ale. Takie czasy. Obrazy. I tekst. Smartfon to ty. Kto??, kto zdobÄ?dzie tw??j telefon, mo??e ??atwo staÄ? siÄ? tobÄ?. Twoi najbli??si i znajomi nawet nie zauwa??Ä? niczego podejrzanego. A kiedy w ko??cu siÄ? spostrzegÄ?, bÄ?dzie ju?? za p????no. Dla nich i dla ciebie. "Tekst" to pierwsza powie??Ä? realistyczna Dmitrija Glukhovskyâ??ego, autora bestseller??w "Metro 2033", "Futu.re" i "Czas zmierzchu" oraz zbioru opowiada?? "Witajcie w Rosji". Tekst to proza na styku thrillera, krymina??u, noir i dramatu. To opowie??Ä? o starciu pokole??, niemo??liwej mi??o??ci i niesprawiedliwej karze. Jej akcja rozgrywa siÄ? we wsp????czesnej Moskwie i na jej przedmie??ciach. Opis uploadu: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach