mp3de 6 Napisano 23 Grudzień 2017 Piotr Bukartyk - Ja, wolny cz??owiek - Z czwartku na piÄ?tek Vol.2 (2017) Piotr Bukartyk - Ja, wolny cz??owiek - Z czwartku na piÄ?tek Vol.2 (2017) Gatunek / Genre: Pop Rock, Acoustic Blues, Acoustic Rock, Blues Rock Czas trwania / Time: 1 cd Jako??Ä? / Quality: Mp3 Bitrate: 320 kbps Ca??kowity rozmiar / Total Size: 117 mb . Tracklista: 01.Przed premierÄ? 02.Ja, wolny cz??owiek 03.RzÄ?d nie ciÄ???a 04.Trudno wyt??umaczyÄ? 05.Ci czy ci 06.Independens dej 07.W ??yciu trzeba czujnym byÄ? 08.Tu w San Escobar 09.Tajemnica mowy kwiat??w 10.O koniu - gdyby ??y?? 11.Jeszcze o porach roku 12.Miasto Kostrzy?? 13.W ??rodku miasta Download: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Has??o: Ukryta Zawartość Treść widoczna tylko dla użytkowników forum DarkSiders. Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach